04 / 05 / 2024

Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Dursun Çiçek tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atıl tarafından kuruldu.

Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Dursun Çiçek tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Talat Dönmez imzasıyla kuruldu.

Hafızoğlu Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Hafızoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Bera Group Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Group Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyüp Korkmazoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Note Yapı İnşaat Maden Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Note Yapı İnşaat Maden Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Köse, Murat Köse tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak 'ta kuruldu.

RMK Marine’in inşa ettiği T. ESRA, dünyanın en büyük asfalt tankeri ünvanını aldı!

KOÇ Holding şirketi RMK Marine’in inşa ettiği ‘tekne yapısından bağımsız kargo tanklarına sahip dünyada üretilen en büyük asfalt tankeri’ ünvanını taşıyan iki tankerden ilki T. ESRA, denize indirildi

Konya’da 10 yılda 4 milyon ton asfalt kullanıldı!

Konya’da cadde ve yolların standardını yükselme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında şehir merkezinde 610 bin ton asfalt kullandı. Büyükşehir Belediyesi 10 yılda 4 milyon 110 bin ton asfalt kullanarak Konya tarihinin rekorunu kırdı.

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç İlkhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

Berk Gayrimenkul Yatırım Otomotiv ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Gayrimenkul Yatırım Otomotiv ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Güzel, Hüseyin Asfuroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Sarıyer, Tarabya Mahallesi'nde kuruldu.

Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dönüş Altıntaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Karşıt Geçit Sokak'ta kuruldu.

Helal uygunluk belgesi alan ilk otel Bera Otel oldu!

Uygunluk Belgesi aldı TÜRKİYE'NİN, ilk Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) Helal Uygunluk Belgesi ni Alanyada faaliyet gösteren Bera Otel aldı. Antalya'nın Alayna ilçesine bağlı Konaklı beldesinde sahilde bulunan Bera Otel, bin 100 kişilik...

Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Dursun Çiçek tarafından kuruldu. 


Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve 26.2.2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.



Bera Asfalt Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Mimar Sinan Mahallesi Üsküdar Cad.No:1 H 1.Pasaj/121...