28 / 04 / 2024

berat albayrak inşaat sektörü güven endeksi açıklaması

berat albayrak inşaat sektörü güven endeksi açıklaması

Berat Albayrak, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile verdiğimiz destekler, sektörel güven endekslerimize de yansıdı. Veriler, bu zor süreçten güçlenerek çıkacağımıza olan inancımızı destekliyor" dedi.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Albayrak, Murat Albayrak ve Sultan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Berat Albayrak: 10 milyar TL'lik destek paketini devreye alıyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, turizm sektöründe koronavirüsün etkilerini azaltmak için 10 milyar TL'lik destek paketini devreye aldıklarını açıkladı.

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

Berat Albayrak: İkinci yarıda V tipi toparlanma bekliyoruz!

Tüm öncü göstergelerin Türkiye için en kötünün geride kaldığını gösterdiğini ifade eden Berat Albayrak, ikinci yarıda V tipi toparlanma beklediklerini söyledi.

Berat Albayrak: Bu tarihi bir dönüm noktası!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, büyüme için en önemli göstergelerden olan PMI Endeksi'ndeki yükselişle ilgili değerlendirmede bulundu.

Berat Albayrak'tan inşaat güven endeksi açıklaması!

Berat Albayrak, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile verdiğimiz destekler, sektörel güven endekslerimize de yansıdı. Veriler, bu zor süreçten güçlenerek çıkacağımıza olan inancımızı destekliyor" dedi.

Berat Albayrak: Sonraki dönemlerde güçlü toparlanmaya şahit olacağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye ekonomisi dünya örneklerine kıyasla pozitif ayrışarak yılın ilk çeyreğini yüzde 4.5 büyümeyle tamamlıyor. Sonraki dönemlerde güçlü toparlanmaya şahit olacağız inşallah" dedi.

Berat Albayrak'tan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi değerlendirmesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip koronavirüs salgını sonrası dönemde de güçlü Türkiye'nin güçlü ekonomisini 2023 hedeflerine ulaştırmak için durmaksızın çalışacaklarını aktardı.

Berat Albayrak: 2.1 milyon vatandaşımıza 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temel ihtiyaçları için 2.1 milyon kişiye 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildiğini açıkladı. Albayrak, "Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek ya da yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz" dedi.

Berat Albayrak'tan Akkuyu Nükleer Güç Santrali açıklaması! 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatının atom çekirdeği üzerinde yükseldiğini belirtti. Albayrak, "70 yıllık hayal gerçeğe dönüşüyor" dedi...

İnşaat sektörü vergi indiriminden yararlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, koronavirüs tedbirleri kapsamında vergi süreçlerinde mücbir sebep halinden yararlanacak sektörler ve mükellef gruplarını açıkladı. Peki inşaat sektörü vergi indiriminden yararlanabilecek mi? İşte vergi indiriminden yararlanacak sektörler...

İnşaat sektörü bakanlıktan destek bekliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, son dönemlerde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonrası olası senaryolara karşı hazırlık yaptıklarını ve önlemleri bu hafta açıklayacaklarını duyurdu. Destek bekleyen sektörler arasında inşaat, emlak, turizm, otomotiv, ticaret öne çıkıyor...

berat albayrak inşaat sektörü güven endeksi açıklaması Haberi

berat albayrak inşaat sektörü güven endeksi açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sektörel güven endekslerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre ekonomiye yönelik yapılan teşviklerin endekse yansıdığını belirten Albayrak, "Veriler, bu zor süreçten güçlenerek çıkacağımıza olan inancımızı destekliyor" diye konuştu.

Albayrak, Twitter hesabından TÜİK tarafından açıklanan sektörel güven endeksleriyle ilgili paylaşımda bulundu.

Güven endeksinin Haziran'da bir önceki aya göre, hizmette yüzde 8,5, perakendede yüzde 9,3 ve inşaatta yüzde 33,1 arttığını dile getiren Albayrak, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile verdiğimiz destekler, sektörel güven endekslerimize de yansıdı. Veriler, bu zor süreçten güçlenerek çıkacağımıza olan inancımızı destekliyor" şeklinde konuştu.

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da yüzde 33.1...