06 / 05 / 2024

Berat Uzun

Berat Uzun

Benmat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Topaloğlu, Ali Topaloğlu, Nurettin Kuş, Berat Uzun tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu.

Berat Albayrak'tan uygun maliyetli, uzun vadeli, ödemesiz konut paketi müjdesi!

Konut destek paketleri üzerinde çalışacaklarını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bundan sonraki süreçte, sosyal ihtiyaç destek paketleri olacak, konut anlamında farklı paketlerimiz, sektörlerimizi desteklemeye yönelik paketlerimiz olacak'' dedi.

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

Dünyanın en uzun ve en yüksek cam köprüsü Mayıs'ta açılacak!

Çin'de inşa edilen, dünyanın en uzun ve en yüksek cam köprüsünün açılış tarihi öne çekildi. Uzunluğu 430, genişliği ise altı metre olan köprünün daha önce yıl sonunda açılacağı duyurulmuştu.

Türkiye'nin en uzun demiryolu tüneli inşaatında son durum!

Osmaniye'nin Bahçe ile Gaziantep'in Nurdağı ilçelerini bağlayacak ve 10 bin 200 metrelik uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun demiryolu çift tüp geçidi olacak projede çalışmalar tünel kazma makinesi ile sürüyor.

Uzun Çarşı Yenileme Projesi için ilk kazma vuruluyor!

Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde yapım ihalesini kazanan yüklenici firma yetkilileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hedefimiz; en kısa sürede projeyi tamamlamak" dedi

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Fevzi Uzun: Bilecik'e lojistik merkezi ve otoyol istiyoruz!

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun "Otomotiv yatırımı istiyoruz. Çünkü otomotiv yan sanayi de getiriyor" dedi. Uzun'a göre lojistik merkezi ve otoyol bağlantısı da olursa, Bilecik yeni bir atılım yapabilecek" dedi

Uzun Çarşı Yenileme projesinde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Uzun Çarşı Yenileme Projesi’ni görüşmek üzere Mimar Dr. Sinan Genim ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Genim’e proje ile ilgili bilgiler verdi.

Fitch Ratings İzmir'in ulusal uzun vadeli notunu onayladı!

Fitch Ratings Aralık 2015 raporunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yerel ve yabancı para cinsinden uzun vadeli ‘BBB-’ olan kredi notunu ve ‘AA+(tur)’ olan ulusal uzun vadeli notunu onayladığını duyurdu.

Uzun Çarşı Yenileme projesi ihalesine 3 teklif!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Sakarya Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde 1. etap yapım ihalesi gerçekleştirildi, ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi

Sakarya Uzun Çarşı'nın 1. etap yapım ihalesi ne zaman?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde 1. etap yapım ihalesi 25 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Uzun Çarşı Yenileme Projesi ihalesi yarın!

Uzun Çarşı Yenileme Projesi 1. etabı için yarın ihaleye çıkılıyor. Projelendirme işlemlerinin tamamlandığı tarihi adada kamulaştırma süreci sonlanmış, yapım ihalesinin ardından ilk kazmanın vurulacağı müjdesi verilmişti

Ankara Mebuskent, Türkiye'nin en uzun bisiklet parkuruna sahip!

Haziran 2016’da 4-5 bin kişilik nüfusla yaşamın başlayacağı Mebuskent, 3 kilometre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun bisiklet parkuruna sahip konut projesi.

Berat Uzun Haberi

Berat Uzun

Benmat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Topaloğlu, Ali Topaloğlu, Nurettin Kuş, Berat Uzun tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. 


Benmat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-HER TÜRLÜ YAPI İNŞAAT İŞLERİ ;          Her türlü inşaat,taahhüt ve ticaret işleri yapmak,yaptırmak,almak,satmak,kiralamak ve kiraya vermek.Her türlü konut,işyeri,yazlık ve kışlık konut siteleri,her türlü küçük ve büyük sanayi siteleri,her türlü turistik tesisler,tatil köyleri,iş hanları,pasajlar toplu konutlar tesis ve mekanlar inşa etmek.Her türlü yapı ve tesislerin inşaat müteahhitliğini yapmak.Her türlü yurt içinde ve dışında konut,işyeri, yol,köprü liman,havaalanı,soğuk hava deposu kombina tesisleri işleri yapmak.Her türlü sanayi ve turistik arsaların alımı, satımı, pazarlanması ile parselasyon işlerinin yapılması,kiralanması ve işletilmesi.Her türlü  projelerin kısmen başka firmalara yaptırılması....