27 / 04 / 2024

Berkan Yükseloğlu

Berkan Yükseloğlu

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkan Yükseloğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beylikdüzü, Marmara Mahallesi, 212 Sokak' ta kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Işık ve Mustafa Ender Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Azm Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azm Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Azem    Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apt Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. 

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apartman Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. Şirketin telefon ve faks numaralarında bir değişiklik olmadı. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 47.8 milyon TL'ye satılık 118 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait taşınmazlar 47 milyon 766 bin 345 TL'ye satılıyor.

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Altıntaş ve Rıdvan Büyükoğlu ortaklığında kuruldu.

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 91 gayrimenkul!

Bakırköy, Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar satışa çıkıyor. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 7 Temmuz 2020 Salı, 8 Temmuz 2020 Çarşamba ve 9 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek. 

Milli Emlak'tan İstanbul'un 5 ilçesinde satılık 100 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bakırköy, Beyoğlu, Beşiktaş, Bahçelievler ve Fatih ilçelerinde bulunan 100 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin bedeli 78 milyon 705 bin 120 TL olarak belirlendi.

İplus Gayrimenkul Proje Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İplus Gayrimenkul Proje Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başekşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnanç Sırmabıyıkoğlu tarafından kuruldu.

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Yükseloğlu ve Öykü Ecem Akdaş ortaklığında kuruldu. 

Berkan Yükseloğlu Haberi

Berkan Yükseloğlu

Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkan Yükseloğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beylikdüzü, Marmara Mahallesi'nde kuruldu.


Yükseloğlu Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...