30 / 04 / 2024

Berkay-Özlem Şahin ev eşyası

Berkay-Özlem Şahin ev eşyası

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...

Uniseal Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Uniseal Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Şahin ve Özlem Şahin ortaklığında kuruldu.

Tüketiciler Birliği ev sahiplerini uyardı: Perde takın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, ev sahiplerini dolandırıcılara karşı uyardı. İşte merak edilen detaylar!

Ev alırken gözden kaçırılmaması gerekenler!

Posta Gazetesi köşe yazarı Özlem Denizmen, bugünkü köşesinde ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı ve kendisine sorulan 'Aydın’da yatırım için bir ev alıp kiraya vermek istiyorum. 210 bin liram var. Sizce mantıklı mı?' sorusunu yanıtladı. İşte Özlem Denizmen'in o yazısı...

Ebru Şahin ve Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı!

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ve milli basketbolcu Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı...

Prefabrik ev inşa etmek isterken dolandırıldı!

Antalya'da koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen Muhammet Şaban ve Şadiye Şeyma Şahin prefabrik ev yaptırmak isterken dolandırıldı. Kendilerine söz verilen tarihte prefabrik ev teslimi yapılmadığını söyleyen çift söz konusu şahıslardan şikayetçi oldu.

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Ev alırken önce depreme dayanıklılığına bakılmalı!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Şahin "Konut alırken fiyatına, cephesine, salonuna ve mutfağına bakmak yetmiyor. Ev alırken mutfağından önce depreme dayanıklılığına bakılmalı." diye konuştu...

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Türkiye’den ev almak istedi 30 bin avrodan oldu!

Türkiye'den ev almak isteyen ve Hollanda'da ikamet eden Özlem Koç, Kayseri'de bir kooperatife bina yapmak için üye olup 30 bin avro yatırdı. 5 yıldır parasını tahsil edemeyen Koç, yetkililerden yardım istedi.

Özlem Tekin Milas'tan arazi alıp ev yaptırdı!

Şarkıcı Özlem Tekin, Muğla Milas'ın bir köyünden arazi alıp küçük bir ev yaptırdı. Tekin, cep telefonu kullanmıyor, köy merkezine atla gidiyor.

Berkay-Özlem Şahin ev eşyası Haberi

Berkay-Özlem Şahin ev eşyası

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...


Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Eşi ile akşam üzere geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Şahin, daha sonra Beymen'e uğrayarak burada ev eşyası baktılar. Berkay Şahin, işlerini hallettikten sonra eşi Özlem Şahin ile arabalarına geçerek evlerini yolunu...