11 / 05 / 2024

Berkay şahin gayrimenkulleri

Berkay şahin gayrimenkulleri

Ünlü popçu Berkay Şahin ,7 ay önce dünyaya gelen kızı Arya için Vadistanbul'dan tanesi 300 bin dolarlık 2 adet ofis aldı.

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de kuruldu!

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Berkay Şahin tarafından kuruldu.

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Emre Erşahin: Gayrimenkulleri hızla nakde çeviriyoruz!

Tapu. com Kurucusu & CEO’su Emre Erşahin, “Bugüne kadar toplam 100 milyon TL’lik atıl beton ve toprağı nakde çevirdik. Kurulduğumuz günden bu yana yaklaşık bin adet tapu devri yaptık” dedi…

Berkay Şahin kızı Arya'ya Vadistanbul'dan 2 ofis aldı!

Ünlü popçu Berkay Şahin ,7 ay önce dünyaya gelen kızı Arya için Vadistanbul'dan tanesi 300 bin dolarlık 2 adet ofis aldı.

Berkay-Özlem Şahin çifti, Zorlu AVM'den ev eşyası baktı!

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...

Coldwell Banker bankaların elinde kalan gayrimenkulleri satacak!

Nisan 2013’te Türkiye pazarına giren Amerikan Gayrimenkul devi Coldwell Banker, Türkiye’de bankaların el koydukları gayrimenkulleri de satmaya başladı. Şirketin altı ayda sattığı bankaların gayrimenkul miktarı 40 milyon lirayı buldu.

Fatma Şahin: Örnek şehir olmaya kararlıyız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, ülkemizin de 6’ncı büyük şehri olan Gaziantep, sanayi ve ticari yapısıyla da Türkiye ekonomisinin önemli güçlerinden biri” dedi.

Aziz Naci Şahin vefat etti! Portakal Çiçeği Gayrimenkulün acı günü!

Portakal Çiçeği Gayrimenkul Yat. İnş. Tur. Tic. A.Ş.'nin kurucusu Aziz Naci Şahin 21 Eylül 2014 tarihinde vefat etti. Cenazesi 23 Eylül 2014 Salı günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Cebeci Asri Mezarlığında defnedilecek...

Hüseyin Şahin: Geleceğin kenti Yenişehir olacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'de yapım çalışmalan süren arıtma tesisi, meslek lisesi, kültür merkezi ve düğün salonu inşaatlarını inceledi. Şahin "Geleceğin kenti Yenişehir olacak" dedi

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Bursa Yenişehir'i inceledi!

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenişehir'de Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'm hizmete açacağı yatırımları inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

Fatma Şahin, Gaziantep'te uydu kent için ilk adımı attı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in önemli sıkıntılarından birisi olan konutlaşma ve kentleşme alanlarına geniş kapsamlı bir çözüm getirme hedefiyle uydu kent projesi için ilk adımı attı.

İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete'de vali atama kararı yayımlandı. 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, İstanbul'un yeni valisi Vasip Şahin oldu. Peki, İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

İbrahim Şahin kimdir?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürü İbrahim Şahin 15/9/2014 tarihli karar ile Samsun Valiliğine atandı. Peki Yeni Samsun Valisi İbrahim Şahin kimdir? İşte İbrahim Şahin..

Berkay şahin gayrimenkulleri Haberi

Berkay şahin gayrimenkulleri

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin , 7 ay önce dünyaya gelen kızı Arya'nın geleceğini garanti altına aldı. Geçtiğimiz yıl eşi Özlem Ada Şahin'le kızları Arya için arsa satın alan ünlü popçu bu sefer İstanbul'da 2 adet ofis aldı.

Yatırım üzerine yatırım

Berkay ile Özlem Şahin, Arya'nın 18 yaşında kullanabileceği banka hesabına para yatırıyor. Berkay'ın kızı için geçtiğimiz gün Vadistanbul'dan tanesi 300 bin dolarlık (yaklaşık 1 milyon 135 bin TL) 2 adet ofis aldığı öğrenildi.

Malpler'de tatilde

Vadistanbul'dan satın alınan ofislerin büyüklüğü 170 metrekare. Ofisleri aylık 5 bin dolardan (yaklaşık 18 bin 900 TL) kiraya vermeyi planlayan 36 yaşındaki popçu, bu gelirin büyük kısmını da kızının banka hesabını aktaracak. 

Eşine de salon açmıştı

Berkay kızı ve eşi için hiç bir masraftan kaçınmıyor. Berkay, eşine de doğum sonrası...