04 / 05 / 2024

Bernardo tunus

Bernardo tunus

Bernardo, sofra gelenekleri Türkler’e benzeyen ülkelere gidecek. Körfez, Türk cumhuriyetleri ve de Kuzey Afrika ile temaslar sürüyor. İlk mağazalar ise Suudi Arabistan ve Tunus’ta açılacak.

TÜİK açıkladı! İstanbul'un nüfusu 131 ülkeyi geride bıraktı

İstanbul'un nüfusu, 2023 senesinde 252 bin 27 kişi gerilese de 131 ülkeyi geride bıraktığı açıklandı. Portekiz, Macaristan, Yunanistan, Ürdün ve Tunus, nüfus olarak İstanbul’un gerisinde kalan ülkeler arasında oldu.

Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Esse, Arzum markalı ürünler indirme girdi

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Arzum markalı ürünler indirme girdi!

Bernardo kahve fincanlarında yüzde 50 indirim! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Bernardo kahve fincanlarında yüzde 50 oranında bir indirim yaptı. Peki yeni fiyatlar ne oldu? İşte tüm detaylar...

Bernardo'dan çifte indirimli mutfak ürünleri! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Bernardo'da yıldızlı indirim günleri başladı! İşte tüm detaylar ve fiyat listesi....

Bernardo yüzde 50 indirime artı yüzde 50 indirim uyguluyor. İşte 25 Eylül 2022 Bernardo fiyat listesi

Mutfak aksesuarları konusunda kalitesi ve kendine özgü çizgileriyle öne çıkan Bernardo yazın son fırsatı kampanyasıyla yüzde 50 indirimli fiyatlara artı yüzde 50 indirim uyguluyor. Kaçırılmayacak fırsatlar için acele edin. İşte 25 Eylül 2022 Bernardo fiyat listesi

Bernardo’da yılın en büyük indirimi sizi bekliyor! Bernardo 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bernardo yılın en büyük indirimini yaptı. Birçok üründe fiyatlar neredeyse yüzde 50 indirimli fiyatıyla satışta. Yemek takımlarından tencerelere, sunumluklardan çatal kaşık takımlarına her şey indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Bernardo 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bernardo’da yazın son indirimleri için sayılı günler kaldı! İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Perakende züccaciye sektöründe  sofra kültürünün ve Türk geleneklerinin tüm detaylarını günümüz çizgileriyle, ihtiyaçlara yönelik şekilde harmanlayan Bernardo’da “Yazın Son Fırsatları” kampanyasında Eylül ayına özel indirimler devam ediyor. İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Bernardo'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim fırsatı! Bernardo Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

Bernardo'da dev Annneler Günü indirimi başladı. Bernardo, seçili ürünlerde Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Peki Bernardo Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

Kripto paraları yasaklayan ülke sayısı artıyor!

Kongre Hukuk Kütüphanesi Küresel Hukuk Araştırmaları Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir rapora göre, 50 ülke daha kripto paraları yasakladı. Rapora göre, Cezayir, Bangladeş, Çin, Mısır, Irak, Fas, Nepal, Katar ve Tunus kripto paralara yasak getiren ülkelerden.

TOKİ Bitlis Ahlat Tunus başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan 69 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Tunus'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle 3 kentte sokağa çıkma yasağı getirildi!

Tunus'un Mednin ve Gibilli vilayetlerine bağlı bazı şehirlerde yaşanan arazi anlaşmazlığından çıkan çatışmalar sebebiyle sokağa çıkma yasağı getirildi. 

Tunus'ta inşaat sektörü yarı zamanlı çalışmaya başlayacak! 

Tunus'ta koronavirüs vakası az olmasına rağmen, sıkı tedbirler uygulandı. Şimdi normalleşme sürecine girilen ülkede, inşaat sektörü yarı zamanlı olarak faaliyetlerine başlayacak...

Bernardo tunus Haberi

Bernardo tunus

Sofra ve mutfak ürünleriyle 24 ilde 84 mağazada tüketiciye ulaşan Bernardo, bir yandan yurt içinde büyümesine devam ederken bir yandan da yurtdışına yayılma planları yapıyor. Toptancılıkla başlayıp perakende zincirine dönüşen, 600 civarında kişiye istihdam sağlayan Bernardo, yurtdışında sofra gelenekleri Türkler’e uyan Müslüman ülkelere öncelik verecek.  Körfez ülkeleri, Kuzey Afrika ve Türk cumhuriyetlerinde temaslar sürüyor. İlk yurt dışı mağazalar bu yıl Suudi Arabistan ve Tunus’ta açılacak. 

Çalışmalar başladı 

Bernardo’nun Başkanı Nurettin Sözen, “Geçen yıl ihracat çalışmalarına başladık. Bizimle benzer tüketim alışkanlıkları olan, yemek pişirilen ülkeler var ve biz o ülkelere gitmek istiyoruz. Körfez ülkeleri, Kuzey Afrika, Türki cumhuriyetler ve komşularımız olan ülkelerle temaslara başladık. Tunus ve Suudi Arabistan’da bu yıl ilk yurt dışı mağazalarımızı açacağız. Libya, Türkmenistan, Azerbaycan, Kazakistan, İran, Mısır, Cezayir,...