20 / 05 / 2024

bernardo ürünleri neler

bernardo ürünleri neler

Hediyelik eşya ithal ederek başladığı patronluk macerasını kısa süre sonra kurduğu sofra ve dekoratif eşya satışı yapan Bernardo mağazalarıyla farklı bir boyuta taşıyan Sözen, şimdi de rotayı yurtdışına çevirdi.

Vatan’da haftanın teknolojik ürünleri açıklandı! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da haftanın teknolojik ürünleri belli oldu. Hangi ürünler var ve fiyatları neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

23 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğu yayınlandı!  Bu hafta BİM aktüel ürünleri 2 sayfa olarak açıklandı!

23 Ağustos 2022 Salı günü satışa sunulacak ürünlerden oluşan BİM aktüel kataloğu ürünleri yayınlandı. İki  sayfa olarak paylaşılan katalogda birçok farklı ürün alışveriş tutkunlarının beğenisine sunuldu. Peki, 23 Ağustos 2022 Salı  günü BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünleri neler? Hangi ü

A101 Haftanın Yıldız ürünlerinde neler var? Bu hafta A101'de hangi ürünler indirimde? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 Market'te bu hafta haftanın yıldız ürünlerinde neler var? Haftanın yıldız ürünleri fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Torba Kanun inşaat sektörüne neler getirecek?

Torba Yasa inşaat, emlak ve konut sektörü için ne gibi düzenlemeler getiriyor? Torba Yasa ile inşaat sektöründe neler değişecek? Torba Kanun inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İşte Torba Yasada inşaat sektörünü ilgilendiren o düzenlemeler...

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

bernardo ürünleri neler Haberi

bernardo ürünleri neler

Türkiye melaminden Bone China'ya geçti Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Nurettin Sözen, 29 yaşın parlak bankacılık kariyerine son vererek girdiği ticaret hayatında gösterdiği başarıyla dikkat çekiyor. 

Türkiye'de artan ekonomik refahla birlikte insanların alışveriş alışkanlıklarının da değiştiğini söyleyen Nurettin Sözen, "Türkiye, melamin tabaklardan, takımı 4 bin liradan satılan ve kemik tozundan yapılan Bone China'lara geçti" dedi. Sözen'le sektörde yaşanan büyük değişimi konuştuk... 


Türkiye'nin sofra kültüründe bir değişim var mı? 

Halkın refah seviyesinin yükselmesi satışlarımıza olumlu yansıyor. Türkiye'de 10 küsur yılda hızla artan milli gelir insanların tüketim alışkanlıklarını da hızla değiştirdi. Öyle ki insanlar melamin tabaktan kemik tozundan yapılan Bone China porselene geçti. 

¦

Bu durum satışlarınıza nasıl yansıdı? 

Bu yıl yaklaşık yüzde 25 büyüme oldu. 

Türkiye ekonomisindeki büyümeye paralel biz de büyüyoruz....