17 / 05 / 2024

Berre Turizm Beylikdüzü

Berre Turizm Beylikdüzü

Berre Turizm Transfer Hizmetleri Limited Şirketi, Barış Gürsoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Y.Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Altay Doğan tarafından açıldı.

Es Beylikdüzü Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Beylikdüzü Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Doğanel, Onur Atıcı, Remzi Borak ve Selahattin Kaya ortaklığında kuruldu. 

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Serap Birdal ve Ajlan Birdal Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Ahmet Aydın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Beylikdüzü' nde açıldı.

Berre Turizm Transfer Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Berre Turizm Transfer Hizmetleri Limited Şirketi, Barış Gürsoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Y.Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Nor İnşaat Taahhüt Yapı Turizm Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi açıldı!

Nor İnşaat Taahhüt Yapı Turizm Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi, Cem Topaloğlu Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Makyol Yaşam Beylikdüzü basın toplantısı 26 Eylül'de!

İnşaat, turizm ve ticaret alanlarında gerçekleştirdiği faaliyetleriyle Türkiye’nin lider taahhüt firmaları arasında yer alan Makyol İnşaat, ilk gayrimenkul yatırımı Makyol Yaşam Beylikdüzü’nü İstanbul Beylikdüzü’nde hayata geçiriyor...

Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Muammer Ceylan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

Makyol Yaşam Beylikdüzü iletişim çalışmalarında Manifesto ile ilerleyecek!

Manifesto, gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye ve dünya çapında en büyük taahhüt firmaları arasında yer alan Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin ilk gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü’nü müşteri portföyüne ekledi.

şželale Evleri Beylikdüzü'nde 139 bin TL'ye! Fiyatlar sabitlendi!

şželale Evleri Beylikdüzü'nde fiyatlar sabitlendi. Mavisu Evleri projesinde ismine şželale Evleri verilen blok Mart 2011 ´de sahiplerine teslim edilecek...

Berre Turizm Beylikdüzü Haberi

Berre Turizm Beylikdüzü

Berre Turizm Transfer Hizmetleri Limited Şirketi, Barış Gürsoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Y.Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.


Berre Turizm Transfer Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü şöförlü, şöförsüz  motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g....