05 / 05 / 2024

Berşan İnşaat iletişim

Berşan İnşaat iletişim

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Uğraşkan tarafından kuruldu. 

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Doğan tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Çt Erdoğan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çt Erdoğan İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Erdoğan tarafından kuruldu.

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Uyanık tarafından kuruldu.

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Ayşan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbari Seçkin tarafından kuruldu.

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Çakır tarafından kuruldu.

Berşan İnşaat iletişim Haberi

Berşan İnşaat iletişim

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Uğraşkan tarafından kuruldu. 

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri yatak odaları oturma odaları yemek odası genç odası koltuk masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı alımı satımı pazarlaması ithalatı ve ihracatını yapmak. 2- Konusuyla ilgili her türlü yardımcı malzemelerin imalatı alım satımı pazarlamasını yapmak. 3- Konusuyla ilgili her türlü imalat yeri şubeler açmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Güzelyurt Mah.2104.Sk. No:16-18/1...