18 / 05 / 2024

Bertuğbey Nişantaşı ne zaman başlayacak

Bertuğbey Nişantaşı ne zaman başlayacak

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi otel, ofis ve AVM alanları ve konutlardan oluşuyor. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülen proje 43 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Otel, konut, ofis ve AVM alanlarına yer verilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 2 parsel üzerinde planlandı. Projenin 2018 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Emlak Konut GYO, Nişantaşı Koru projesindeki gelirini 9 ayda 2 kez artırdı! 

Emlak Konut GYO, Nişantaşı Koru projesindeki gelirini 9 ayda 2 kez artırdı. Peki Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru projesindeki geliri ne kadar oldu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Halk GYO Nişantaşı binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Nişantaşı binasının takdir edilen piyasa değeri 15 milyon TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu. 2021'in hasılat şampiyonu olan projenin değerleme raporu yayınlandı. Peki Nişantaşı Koru projesinin değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

DAP Nişantaşı projesinin ruhsatı alındı!

Dap Yapı tarafından Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'ne yapılacak olan projedeki 92 konut ve 1 ticari işletmenin ruhsatı alındı...

Burcu Güneş Nişantaşı'na taşındı!

Burcu Güneş, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Nişantaşı'na taşındığını söyledi. Güneş, "Bu aralar taşınma işleriyle uğraşıyorum. Şimdi modacıma gidiyorum. Onunla bir randevum var" dedi.

Burcu Güneş Nişantaşı'nda ev arıyor!

Pop müziğin sevilen isimlerinden Burcu Güneş önceki gün City’s Alışveriş Merkezi’ndeydi. Burcu Güneş, “Ama bu aralar tek derdim ev. Nişantaşı’nda harıl harıl ev arıyorum, bulursam taşınacağım” dedi.

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi otel, ofis ve AVM alanları ve konutlardan oluşuyor. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülen proje 43 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim!

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı!

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa ediliyor. Otel alanı Marriott Hotel için ayrılan Proje konut, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor.

Bertuğbey Nişantaşı nerede?

Bertuğbey İnşaat imzası ile kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Bertuğbey Nişantaşı nerede?

Bertuğbey Nişantaşı ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında, Bertuğbey İnşaat tarafından hayata geçirilen Bertuğbey Nişantaşı toplam 8 bin 50 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Bertuğbey Nişantaşı ne zaman teslim edilecek?

Bertuğbey Nişantaşı ne zaman başlayacak Haberi

Bertuğbey Nişantaşı ne zaman başlayacak

Bertuğbey İnşaat imzası ile yükselen Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi 177 adet konut, 152 oda 304 yatak kapasiteli otel, 26 adet dükkan ve 12 adet ofisten meydana geliyor. 


Otel alanı Marriott Hotel için ayrılacak olan Bertuğbey Nişantaşı projesi 8 bin 50 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin hafriyat çalışmalarına bu ay başlanması planlanıyor.


Bertuğbey Nişantaşı proje alanı için kat karşılığı mülkiyet sahibi Pangaltı Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı ile anlaşma sağlandı. 


2018 yılı Nisan ayında tamamlanması öngörülen Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yatırım bedeli ile İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da hayata geçiriliyor. 


Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı iletişim

Tel: 0 212 275 57 70

Özge...