16 / 05 / 2024

berussa villaları daire fiyatları

berussa villaları daire fiyatları

Bodrum Berussa Villaları'nda satışı devam eden son 3 konutun fiyatı 220 bin lira olarak belirlendi, projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Tepekent Villaları'nda 7.7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Büyükçekmece İlçesi, Türkoba Mahallesi, 105 ada, 4 parsel numaralı dubleks daire ve arsasını 7 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Kuğu Gölü Villaları'nda 1.3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Kuğu Gölü Villaları projesinde toplamda 35 adet villa bulunuyor. Kuğu Gölü Villaları'nda 1 milyon 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Urla Villaları'na eski eser kararı!

AKP hükümetinin yüksek yargıya yönelik operasyonları sürerken, Danıştay Urla villalarını “eski eser” statüsüne soktu. Oybirliğiyle alınan 6. Daire kararında “Eski eser mevzuatından kaynaklanan uyuşmazlığın incelenmesi görevi Danıştay 14. Dairesi’ne ait bulunmaktadır” denildi.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Sevilla Kekliktepe Villaları daire fiyatları

Sevkon Gayrimenkul imzası taşıyan Sevilla Kekliktepe Villaları'nda evlerin bu yılın sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Projede daire fiyatları 975 bin Euro'dan başlıyor.

Antalya Pal City Vali Konakları daire fiyatları!

Antalya Pal City Vali Konakları daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları 2 projesinde 2+1, 3+1 ve villalar yer alıyor...

Emaar Türkiye Arıkan Yapı Toskana Orizzonte'de hemen teslim villalar!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde toplamda 187 adet daire bulunuyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yayılan projede villalar hemen teslim ediliyor.

Bahçeşehir Atmaca Villaları teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Atmaca Villaları projesinde daire fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Bahçeşehir Atmaca Villaları, Eston Şehir 2. kısımın yanında kalıyor...

2002 yılında Ağaoğlu My City'de 80 milyar liraya daire!

2002 yılında Ağaoğlu My City'de bulunan son 16 daire, genişliğine göre 80 milyar liradan (675 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 380 metrekare büyüklüğündeki villalar ise 300 bin dolara satılıyormuş.

Bodrum Solemar Adabükü Villaları satılık!

Peşinatta indirim yapılabilen proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Bodrum Solemar Adabükü Villaları satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Bodrum Solemar Adabükü Villaları ödeme koşulu!

Muğla İl 'i Bodrum İlçe' sinde yükseldiği projede toplam 134 adet daire yer alıyor. Bodrum Solemar Adabükü Villaları ödeme koşulu kapsamında peşinatta indirim sağlanıyor.

Bodrum Solemar Adabükü Villaları fiyat!

Villa alanlarının 103 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Bodrum Solemar Adabükü Villaları fiyat listesi kapsamında 185 bin Eurodan başlıyor.

berussa villaları daire fiyatları Haberi

berussa villaları daire fiyatları

Bodrum Yalıkavak'ta 16 bin 410 metrekarelik alan üzerinde Ömer Kumova İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Berussa Villaları 22 bloktan halinde yükseliyor. Projede ikiz ve tekli villalar yer alıyor.


Berussa Evleri'nde satışı devam eden son 3 konutun fiyatı 220 bin lira olarak belirlendi, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor. Projede A tipi ve B tipi olarak tasarlanan villalar 90 ve 131 metrekare alana sahip.


Kumova Berussa Villaları konum olarak; Bodrum Havalimanı'na 55 kilometre, Bodrum merkeze 20 kilometre, Yalıkavak merkeze ise 3 kilometre mesafede yükseliyor.


http://www.kumova.com

0224 451 39 39

Ceren...