20 / 05 / 2024

Beş İnşaat nerede

Beş İnşaat nerede

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi, Sinan Yıldız tarafından 14 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Loca Beşiktaş nerede?

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta yapmayı planladığı yeni projesi Loca Beşiktaş için harekete geçti. Peki Loca Beşiktaş nerede inşa edilecek? İşte Loca Beşiktaş konum bilgisi...

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Semizoğlu ve Mehmet Birol Çelik tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Be Life Kartal nerede?

Be Life Kartal projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede 1+1 daire satışları tamamlandı. Peki Be Life Kartal nerede?

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

Be-Ma İnşaat'ın Göl Panorama projesi iş kazası açıklaması!

Avcılar’da Emlak Konut GYO’ya ait arazi üzerinde Be – Ma İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Panorama Evleri projesinde bir işçi 24′üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi. Be-Ma İnşaat konuyla ilgili bir açıklama yayınladı..

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Residence 2 blok halinde hayata geçirilecek. Lansman toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Beş İnşaat nerede Haberi

Beş İnşaat nerede

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi, Sinan Yıldız tarafından 14 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.


Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...