09 / 05 / 2024

Beş Otelcilik iletişim

Beş Otelcilik iletişim

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Anbarkaya tarafından kuruldu.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Ankara Moment Beştepe iletişim!

Ankara Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal imkanlar sunulan proje Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim!

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 blok halinde hayata geçirilecek projede ofislerin büyüklükleri 70 ile 198 metrekare arasında değişiyor.

Moment Beştepe iletişim!

Moment Beştepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Moment Yapı tarafından inşa ediliyor olan Moment Beştepe projesinde 330 adet home ofis ve 22 adet ticari birim bulunuyor...

Beşiktaş Yooistanbul iletişim!

Beşiktaş Yooistanbul iletişim için 444 17 13 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 22 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolardan başlıyor.

Beşiktaş Levent Inn İstanbul iletişim!

Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen proje 21 kattan meydana geliyor. Beşiktaş Levent Inn İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent iletişim!

Beşiktaş İstanbul Inn Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 679 58 58 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edilen İstanbul Inn Levent projesi 15 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İstanbul Inn Levent Beşiktaş iletişim!

5 blok şeklinde yükselen proje Kanyon AVM’ye 300 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. İstanbul Inn Levent Beşiktaş iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 679 58 58 olarak belirlendi.

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim!

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim için 0312 291 50 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan proje Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek.

Bahar Evleri Konya iletişim bilgileri!

Bahar Evleri Konya Beğen İnşaat tarafından hayata geçirildi. Toplam 334 adet dairenin bulunduğu proje 4 etaptan oluşuyor. Projedeki daireler fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Bahar Evleri Konya iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Göl Panorama satış ofisi iletişim!

Be-Ma İnşaat imzası ile yükselen Göl Panorama Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Göl Panorama satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde yükselen Nidapark Beşiktaş projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede toplam 58 adet daire bulunuyor. Nidapark Beşiktaş iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Beş Otelcilik iletişim Haberi

Beş Otelcilik iletişim

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Anbarkaya tarafından kuruldu.

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c-Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. ç-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek....