18 / 06 / 2024

BESA Gurup son durum

BESA Gurup son durum

BESA Grup. son aylarda döviz kurlarındaki hızlı yükselişe karsın inşaat sektöründe de fiyatların artması üzerine zam yapmama kararı aldı.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

İnşaat sektörü 2017'nin son çeyreğinden umutlu!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, TÜİK haziran ayı konut satış verilerini yorumladı. Bezci, ''Haziran ayı verileri aldatmamalı, iyi okunmalı. Biz sektör temsilcileri olarak Eylül ile birlikte yılın son çeyreğinden oldukça umutluyuz'' şeklinde konuştu.

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

BESA Grup'tan zamsız satış uygulaması!

BESA Grup, son aylarda döviz kurlarındaki hızlı yükselişe karşın inşaat sektöründe de fiyatların artması üzerine projelerinde zam yapmama kararı aldı.

BESA Grup zam yapmama kararı aldı!

BESA Grup. son aylarda döviz kurlarındaki hızlı yükselişe karsın inşaat sektöründe de fiyatların artması üzerine zam yapmama kararı aldı.

BESA Grup, projelerinde zam yapmama kararı aldı!

BESA Grup, son aylarda döviz kurlarındaki hızlı yükselişe karşın inşaat sektöründe de fiyatların artması üzerine projelerinde zam yapmama kararı aldı.

Besa Kule'de teslimler Haziran 2015'te yapılacak!

Ankara'nın iş merkezi anlamında en gözde lokasyonu olan Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'de son bir kaç haftadan beri yaşanan ziyaretçi ve satış oranları, yatırımcının yönünü ofislere çevirdiğini gösteriyor...

Ankaralıların adresi Besa Kule oldu!

Yönünü gayrimenkule çeviren yatırımcı az masraf isteyen ofislere yönelirken, Ankara 'da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu.

Efe Bezci: Ankaralının adresi Besa Kule oldu!

Dövizin son 3 ayda TL karşısında yaklaşık yüzde 12 değer kazanması, kurdaki artışın son bulmasını bekleyen yatırımcının yönünü gayrimenkule çeviriyor. Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konu ile ilgili değerlendirme yaptı...

Şerifali Besa Evleri'nde 325 bin liraya 3 oda 1 salon!

Ataşehir Besa Evleri'nde satışı devam eden son konutların fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Besa Evleri Ataşehir'de son dubleks! 575 bin TL'ye!

Ataşehir'de inşa edilen Besa Evleri'nde satışı devam eden son 5 konutun fiyatı 340 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor

Ataşehir Besa Evleri'nde 415 bin TL'ye 4+1! Son 12 konut!

Ataşehir Besa Evleri'nde 145 metrekarelik 4+1'ler 415 bin TL ile 430 bin TL arasında farklılık gösteren fiyatlarla satılıyor

Beypalas'ta 105 bin TL'ye! Hemen teslim son 20 konut!

200 ev ofisten meydana gelen Beypalas'ta son 20 konutun satışı devam ediyor

BESA Gurup son durum Haberi

BESA Gurup son durum

Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE) Temmuz ayında yıllık yüzde 18.76 oranında artış gösterdi. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, piyasalarda yılbaşından bu yana süregelen dalgalanmaların gelir-gider tablolarında dengesizliğe sebep olduğunu kaydetti. 

Bu dengesizlikten en fazla etkilenen kitlenin genellikle su an üretilen konut projeleri ile is merkezlerinden ofis ya da daire alan orta üst düzey kitle olduğunun altını çizen Bezci, şunları söyledi: 


DENGE OLUŞANA KADAR ZAM YOK 

"Yaklaşık 40 yıldan bu yana sektörün içinde olan, Ankara'da yeni yerleşim merkezlerinin kurulmasına. Armada, Panora gibi lüks alışveriş merkezlerinin olusmasına önderlik eden Besa Grup olarak, önümüzdeki süreçte zam yapmama kararı aldık. Buna Ankara'nın altın üçgeninde yer alan ve su an teslim sürecinde olduğumuz Besa Kule ve konut projelerimiz de dahil." Bezci, "zamsız satıs" uygulamasını piyasalarda...