19 / 05 / 2024

Besa Kule gün ışığı

Besa Kule gün ışığı

Adres tarifine gerek duymayan lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasının yeni markası olan Besa Kule, gün ışığından maksimum fayda sağlayarak, iş verimini artırmakla kalmayacak, önemli miktarda tasarruf da sağlayacak..

Kapıkule sınır kapısında bulunan taşınmazların kira alacağı mecliste!

Kapıkule sınır kapısında bulunan ve Bulgaristan menşeili bir kuruluşa kiraya verilen taşınmazların kira alacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşa edilen Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak şekilde tasarlandı. 

Dap Yapı Adam Kule güncel fiyat!

Dap Yapı Adam Kule güncel fiyat listesi 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Adam Kule Maltepe'de daireler önümüzdeki Nisan ayında teslim ediliyor...

Adam Kule Sevgililer Günü kampanyası!

Adam Kule Sevgililer Günü kampanyası kapsamında 3 gece 4 gün Paris tatili hediye ediliyor. 27 katlı tek blok halinde yükselen proje 254 konut ve 88 home ofisten oluşuyor.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Dap Yapı Adam Kule güncel ödeme planı!

Lansman avantajlarının devam ettiği Adam Kule projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte,Dap Yapı Adam Kule güncel ödeme planı!

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ilan edilen Ulusal Yas nedeniyle 13 Ekim Salı günü (Yarın) gerçekleştirilecek basın toplantısı ertelendi.

Dap Yapı Adam Kule Babalar Günü kampanyası!

Dap Yapı Adam Kule Babalar Günü kampanyası kapsamında 79 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Home ofis, ofis ve rezidans dairelerden oluşan proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Besa Kule'de kiralık ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlıyor!

Besa Kule’de yer alan markalar hem en iyi iş merkezinde uygun fiyatlı kiralama olanağı buluyor, hem de iş dünyasının kaliteli isimleriyle komşu oluyor. Besa Kule'de ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Besa Kule gün ışığı Haberi

Besa Kule gün ışığı

Adres tarifine gerek duymayan lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasının yeni markası olan Besa Kule İş Merkezi, hançeri andıran özel mimarisi ile gün ışığından maksimum fayda sağlayarak, iş verimini artırmakla kalmayacak, önemli miktarda tasarruf da sağlayacak.


Gün ışığı ve temiz hava, çalışanların fiziksel ve ruhsal sağlığı için olmazsa olmaz kriterlerin başında geliyor. Birbiri ardına inşa edilen iş merkezlerinin çoğunluğunda açılmayan pencerelere yer verilmesinin yanı sıra doğal ışıklandırmaya da fazla önem verilmeyince çalışanların verimi ister istemez düşüyor.


Uzmanlar, doğal ışıktan maksimum ve kontrollü olarak faydalanılan bir ofiste yapay ışık gereksiniminin azalmasıyla birlikte çalışanların iş verimlerinin de doğrudan artacağının altını çiziyor. Örneğin, ABD Yeşil Bina Konseyi Raporu’na göre, doğru ve verimli bir şekilde tasarlanmış gün ışığı aydınlatması yüzde 80’e kadar enerji tüketimini azaltıyor.


-Verimli enerji ile...