18 / 05 / 2024

Besa Kule ile Çukurambar

Besa Kule ile Çukurambar

Özellikle iş dünyasının yoğun olarak tercih ettiği bölgelerde yaşanan otopark eksikliği, büyükşehirlerin başlıca sorunlarından biri haline geldi. Çukurambar bölgesi de otopark eksikliği nedeniyle iş adamlarını bir hayli zorluyor.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

İş Kuleleri Kule 2'de kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik ile ek protokol imzalandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri, Kule 2, 17. katta yer alan bin 33 metrekarelik alanda kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ile kira sözleşmesine ilişkin ek protokol imzaladı...

Borsa Kule için Boen İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa Kule binasının betonarme üst yapı, alt yapı ve çeşitli çelik konstrüksiyon işlerinin tamamlanması amacıyla Boen İnşaat ile 5 milyon 750 bin TL+KDV bedelle sözleşme imzalandı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule'yi anlattı!

Ticari hayatta yılların tecrübesine rağmen hala ilk gün ki heves, heyecan ve azimle yeni projeler üretmeye devam eden Yıldırım Grup, 50. Yılını Cevizlidere’de inşa ettikleri Yıldırım Kule ile taçlandırıyor.

Maltepe Piazza POTAIN Kule Vinç ile tamamlandı!

Rönesans Gayrimenkul’ün 42 bin metrekare alan üzerinde Maltepe’de yükselen Piazza Karma Kullanım Projesi, projenin özel ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenen 5 farklı model POTAIN Kule Vinç ile tamamlandı.

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle!

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle ödemeler yapılıyor. Nilüfer Marka Rezidans projesi 22 ve 27 katlı iki kule ile 14 katlı home ofis bloğu olarak tasarlandı.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Pekin, havayı temizleyen kule ile nefes alacak!

Çin’in başkenti Pekin’de hava kirliliğine karşı mücadele edilen altı metrelik bir kule yerleştirildi. Hollandalı sanatçı Daan Roosegaarde’ın ürettiği projede, kirli havayı emen altı metrelik metal bir kule dışarıya temiz hava salıyor.

Vadistanbul 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor!

Ayazağa’da toplam 424 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen ve toplam 3 farklı etaptan oluşan VADİSTANBUL, 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor.

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Besa Kule ile Çukurambar Haberi

Besa Kule ile Çukurambar

Özellikle iş dünyasının yoğun olarak tercih ettiği bölgelerde yaşanan otopark eksikliği, büyükşehirlerin başlıca sorunlarından biri haline geldi. İş adamları toplantı için gittiği mekanların yeterli otoparkı olmadığında araçlarını ‘buldukları yere’ park etmek zorunda kalınca, akılları da arabalarında kalıyor.


Başkent Ankara’da iş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu Çukurambar bölgesi de otopark eksikliği nedeniyle iş adamlarını bir hayli zorluyor. Genellikle ofislerin yer aldığı her bölgede otopark sorununun olduğunu anımsatan Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, otopark sorunun doğru kurgulanmamış iş merkezleri nedeniyle yaşandığını belirtti.


İş merkezlerinde yalnızca ofis sahipleri ve çalışanlarının dışında misafirlerin de düşünülmesi gerektiğini ifade eden Bezci, şunları söyledi:

“Bir proje hayata geçirirken tüm ayrıntıların düşünülmesi gerekiyor. İş merkezi projelerinde de farkı ortaya koymak için detaylara daha fazla inilmeli. Ofis çalışanlarının dışında, ziyaretçilerin...