19 / 05 / 2024

Besa Kule satış ofisi

Besa Kule satış ofisi

Başkent’te iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar’da inşaatı devam eden Besa Kule, 7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşuyor...

2021’de gayrimenkulde yeni rekorlar gelebilir!

Pandemiye rağmen gayrimenkule olan talebin düşmediğini dile getiren Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp 2021 yılında yeni rekorların gelebileceğini söyledi.

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

ABM Group Bellis Kule satış ofisi!

ABM Group Bellis Kule satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesinde inşaatın yüzde 20'lik kısmı tamamlandı.

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule satışta! Metrekaresi 6 bin 680 TL!

DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Teras Kule projesi metrekaresi 6 bin 680 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Dap Adam Kule satış fiyatı 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule projesinde yaşam bu yıl Nisan ayında başlayacak...

Dap Teras Kule satış fiyatları!

30 katlı iki blok şeklinde yükselen Dap Teras Kule satış fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje DAP Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

DAP Teras Kule satılık daire!

Toplam 360 daireden meydana gelen DAP Teras Kule satılık daire fiyatları 310 bin TL’den başlıyor. Projede tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip.

Ankara Arp Kule satış fiyatları!

Gözüm İnşaat tarafından yükselen Arp Kule projesinde 45 ofis yer alıyor. Ankara Arp Kule satış fiyatları metrekarelere göre değişiyor.

Besa Kule satış ofisi Haberi

Besa Kule satış ofisi

2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule’de, 25 mağaza da yer alıyor. Her katta bulunan terasları ve B blokta bulunan iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine de son veriyor. 24 saat güvenlik, A ve B blok resepsiyonları ve kontrollü giriş çıkış sistemiyle güvenlik ve konforu bir arada yaşatacak Besa Kule, Ankara siluetinde modern bir imza olarak hafızalara kazınıyor.


Özel dizayn edildi

Verimin sağlıkla geleceğine inandıklarını ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, haziran ayında teslim edilecek Besa Kule İş Merkezi’nde sunulan hizmetlerin de bu anlayışla kurgulandığını vurguladı. Plazaların genelde kapalı kutular olarak tasarlandığını ve çalışanların nefes almak için bile onlarca kat aşağı inip dışarıya çıktığının altını çizen Bezci “İş dünyasının içinde...