02 / 05 / 2024

Besa Kule teslimleri

Besa Kule teslimleri

Özel mimarisi, değerli lokasyonu ve sunduğu farklı hizmetleriyle Ankara iş dünyasına yeni soluk getirmeye hazırlanan Besa Kule Haziran ayında kapılarını açıyor. . Projeyi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konuyu değerlendirdi.

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Teras Kule Dap Yapı satılık ev!

Teras Kule projesi İstanbul Kartal'da yer alıyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Teras Kule projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor...

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Maltepe tek blok halinde inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri 46-204 metrekareden oluşuyor. Peki Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatlar!

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatları 306 bin liradan başlıyor. Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule projesinde daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri!

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Nurol GYO tarafından inşa edilen proje 50 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri!

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan projede konut ve home ofisler bulunuyor.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Besa Kule ile Çukurambar'ın otopark sorunu çözüm!

Özellikle iş dünyasının yoğun olarak tercih ettiği bölgelerde yaşanan otopark eksikliği, büyükşehirlerin başlıca sorunlarından biri haline geldi. Çukurambar bölgesi de otopark eksikliği nedeniyle iş adamlarını bir hayli zorluyor.

Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen projede dairelerin teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri kapsamında sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

Besa Kule teslimleri Haberi

Besa Kule teslimleri

Besa Kule 8 ay sonra teslim edilecek. Projeyi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yatay ve dikey iki kısımdan oluşan Besa Kule’nin çalışma hayatına yeni bir soluk getireceğini kaydetti.


İş hayatının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetlerin Besa Kule’de yer alacağını ifade eden Bezci, “Projemiz prestijli iş hayatında yerini almak isteyenleri bekliyor. Haziran ayında teslim etmeyi planladığımız projemizin kaba inşaatı uzun zaman önce bitmişti. Titizlikle yaptığımız teknik çalışmaların ardından, şuan güneş ışığını içeri alırken, ısıyı ve radyasyonu dışarıda tutan özel camların montajı da tamamlanmak üzere. Tüm bu işlemlerin ardından geriye detay çalışmaları kalacak. Besa Kule’yi sahiplerine teslim edeceğimiz günü iple çekiyoruz. Ayrıcalıklı iş hayatının kapılarını açmak isteyenleri de Besa Kule satış ofisine bekliyoruz” dedi.


Besa Kule’nin 7 bin 590...