27 / 04 / 2024

besa nova

besa nova

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara'da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat A.Ş., Başkent'in nezih bölgelerinden Yaşamkent'te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı...

Besa Nova'da yüzde 10 indirim imkanı devam ediyor!

Sınırlı sayıdaki dairelerin yüzde 10 indirimle satışa sunulduğu Besa Nova'da KDV de Besa înşaat tarafından karşılanıyor. Efe Bezci, 3 blokta 224 konutun bulunduğu Besa Nova'da konutlarının yüzde 90'ının satıldığını belirtti.

Besa Nova'da yüzde 10 indirim fırsatı!

ANKARA - Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara'da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat AŞ, Başkent'in nezih bölgelerinden Yaşamkent'te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı...

Besa Nova Evleri'nde fiyatlar güncellendi! 3+1'ler 400 bin TL!

Teslimlerinin Kasım 2013'de gerçekleşeceği Besa Nova'da maksimum fiyat 800 bin TL...

Vita Nova Yalıkavak fiyatları!

Vita Nova Yalıkavak fiyatları 450 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projenin inşaatı tamamlanmış durumda...

Besa Beton Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Beton Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yıldırım ve Görkem Yücedağ ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Altınova Hastanesi’nin adı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu!

Sakarya'da kapatılan Altınova Hastanesi’nin adı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirildi.

Yalova Altınova Köyleri'nde ihya çalışmaları başladı!

Yalova Altınova İl Genel Meclis Üyesi Ali Çorbacı, “Köylerimizin yolları yapıldı. Son 2 yıl içerisinde köy yolları 98 kilometre asfalt yapıldı. Köy yollarının yanlarına 20 kilometre yağmur suyu kanalı, 6.2 kilometre çelik bariyer yaptırdık'' dedi.

Tekirdağ Altınova Mahallesi'nde taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) işbirliği ile Altınova Mahallesinde Taşkın Koruma İnşaatının Temeli atıldı.

Yalova Altınova'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Kentsel Dönüşümün yaygınlaştırılması amacı ile Altınova Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakamlık çalışanları ve Altınova İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda ülkedeki deprem gerçeği ele alındı.

Antalya Altınova'nın imar planları tamamlandı!

Başkan Hakan Tütüncü, imar planını yaptıktan sonra kentin en büyük iş merkezi ve Otel yatırımının geldiği Altınova’nın, geleceğin yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Kepez Altınova'ya aile sağlığı merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, 2 döneminde vaat ettiği aile sağlığı merkezi (ASM) binalarının 4'üncüsü de tamamlanarak halkın kullanımına sunuldu. Altınova'da inşa edilen ASM, bölge halkına şifa dağıtmaya başladı.

Antalya Altınova karayolu hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 milyon liralık yatırımla hizmete açılan Altınova karayolu, havalimanı ve Alanya yoluna alternatif oldu.

Nova Projelendirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Projelendirme İnşaat Anonim Şirketi, Kutlu Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı, Utku Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Fevzi Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Nova Suites Kağıthane'de peşinat yok!

NOVA SUITES konsepti, optimizasyonu ve uygulamasıyla, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan KAĞITHANE’de iş ve aile yaşamını bir bütünlük içinde yeniden kurguluyor.

Nova Suites Kağıthane'ye yeni bir yaşam getiriyor!

Nova Suites İstanbul’un yükselen değerlerinden Kağıthane ilçesine artı bir değer ve yeni bir yaşam getiriyor. Proje ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Nova Suites Kağıthane fiyatları!

Nova Suites Kağıthane fiyatları 400 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kize Yapı Grubu'nun projesi Nova Suites Kağıthane'de daire teslimleri Mart 2018 yılında yapılıyor...

besa nova Haberi

besa nova

Besa Nova ayrıcalığı için son fırsat 


Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara'da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat A.Ş., Başkent'in nezih bölgelerinden Yaşamkent'te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı. 


Sınırlı sayıdaki dairelerin yüzde 10 indirimle satışa sunulduğu Besa Nova'da konut alanların ödemesi gereken KDV'nin de Besa İnşaat tarafından karşılanacağı bildirildi. Besa İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 3 blokta toplam 224 konutun bulunduğu Besa Nova'da sınırlı sayıda kalan daireler için kampanya başlatmaya karar verdiklerini ifade etti. 


Bezci, şunları söyledi: "Ayrıcalıkların adresi olan Besa Nova'da ev sahibi olanlar kaliteli, konforlu, güvenli ve ulaşımı kolay bir hayat sürecek. Metro gelişim güzergahı üzerinde bulunan, şehir merkezi ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşılabilen Besa Nova, Ankara...