10 / 05 / 2024

Beşan Nişasta

Beşan Nişasta

Gaziantep merkezli Beşler Grubu'nun 130 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği nişasta fabrikası Başbakan Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Soğan pahalılığın simgesi haline geldi: ‘Beş senedir soğanı konuşuyoruz’

Yüksek enflasyonun, pahalılığın resmen simgesi durumuna gelen kuru soğan, yine seçim meydanlarında boy gösteriyor. Yurttaşlar “Beş senedir kuru soğanı konuşuyoruz” diyor.

Gram altın fiyatları düşüşe geçti! Bundan sonra ne olacak? Hemen bakın…

Altın fiyatları an be an yakından takip ediliyor. Kritik eşik olan bin TL'nin üzerinde seyrine devam eden altın fiyatları haftanın ilk gününe düşüşle başladı. 21 Kasım 2022 çeyrek altın, gram altın, 22 ayar bilezik fiyatları haberimizde…

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin elinden 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı aldı. aykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar attığı tweet ile "Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için

İşte karşınızda dolarda kıyametin kopacağı tarih! Elinde 1 doları olanlar bile bu habere hemen bakmalı

Milyonlarca yatırımcı ve vatandaş dolar kurunda son dakika gelişmeleri her zaman olduğu gibi bugün de takip etmekte. Yastık altında doları olan kişiler, an be an doların 20 lirayı bulacağı tarihe odaklanmış durumda. İşte detaylar…

İşte karşınızda Türkiye’nin otomobili TOGG! TOGG yollara çıktı! O anlar an be an kameralarda

TOGG meraklılarını heyecanlandıran görüntü geldi. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG’dan yeni görüntüler sosyal medyada ortaya çıktı. TOGG'un sürü halindeki sürüş anı bir vatandaşın kamerasında kayıt altına alındı. İşte detaylar…

Dolarda neler oluyor? Bu haberi okumadan dolar almayın! 14 Ağustos 2022 dolar ne kadar?    

Dolardaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından an be an merak ile takip ediliyor. Dolar kuru, ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte yurt içi piyasalarda yükselmeye başladı. Peki, dolar düştü mü, yükseldi mi? 1 dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kuru kaç lira?

Akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim geldi mi? Shell, BP, Opet, PO, Total 3 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Milyonlarca araç sahibi, akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmelerini an be an yakın ilgi ile takip ediyor. Peki akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı ne kadar?

Akaryakıt fiyatları sallanmaya devam ediyor! Shell, BP, Opet, PO, Total 3 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Milyonlarca araç sahibi, akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmelerini an be an yakın ilgi ile takip ediyor. Peki akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı ne kadar?

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

YDA Group’a Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı!

Kazakistan’da başarılı projeler hayata geçiren YDA Group’a ülkenin sosyo ekonomik kalkınmasına üstün katkılarından dolayı "Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı" ödülü verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Beşan Nişasta Haberi

Beşan Nişasta

Beşler Grubu'nun 130 milyon liraya mal olan nişasta fabrikası hizmete açıldı, Başbakan Erdoğan'ın katıldığı törenle açılan Beşan Nişasta ve Beşyem 50 bin metrekarelik alan üzerinde...