02 / 05 / 2024

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.



İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin yaşamını yitirdiği yangınla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangının çıktığı binayı eleştirerek '' binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim?'' diyerek tepki gösterdi. 

Beşiktaş taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim? diye sordu!

BU BİNAYA RUHSATI VEREN KİM?

Erdoğan, ''Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz, kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler. Birileri hemen koşup gittiler.

Kendi günahlarını nasıl örteriz, bunun peşinde koştular. Daha önce aynı vicdansızlığı evlatlarını bölücü alçakların pençesinden kurtarmak için çırpınan annelere bunlar göstermişlerdir. Yüreği kan ağlayan bu anneleri yalnız bırakmışlardı.'' dedi.

Beşiktaş taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim? diye sordu!

BEŞİKTAŞ'TAKİ GECE KLÜBÜ YANGINI NASIL ÇIKTI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 kişinin can verdiği gece kulübü hakkında konuştu: Savcılarımızla bunu takip ediyoruz İstanbul Gayrettepe'de 16 katlı bir binanın bodrum katındaki gece kulübünde 2 Nisan'da tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı.

Beşiktaş Belediyesi, 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquarade' adlı gece kulübünde ruhsat alınmadan kaçak olarak tadilat yapıldığını duyurmuştu.

 Ercan E., 15 yıldır ustalık yaptığını ve 20 Mart'tan itibaren mekanda tadilata başladıklarını belirten Ercan E., "Mekanda locaları ve duvarları mobilya ile kaplıyorduk. Çalışmış olduğumuz yerin 10 metre arkasında kaynak işi yapan kişinin çalıştığı yerden bir anda alevler çıktığını gördük. Bu sırada 'Yangın çıktı' şeklinde bağrışmalar oldu" dedi.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Geri Dön