26 / 05 / 2024

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi iletişim 

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi iletişim 

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Beşenk tarafından kuruldu. 

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 134 milyon 28 bin 949,37 TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Ayşe Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Fdn Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fdn Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ümmet Fidan tarafından kuruldu.

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta HAşim Cihan Yazgan tarafından kuruldu.

A Ve A Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Ve A Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'da Mine Narin, Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında Kuruldu!

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Msutafa Kılıç, Samet Yılmaz ve Zafer Parlar ortaklığında kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de KAdir Beşevli, Murat Türkay, Nuri Bozal, Özgür Atilla ve Tahir Canbay ortaklığında kuruldu.

Arpa Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arpa Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Erdem Arın ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Hospest Turizm Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hospest Turizm Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Tayfun Oral  ve Mustafa Tayfun  Oral tarafından kuruldu.

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayındır ve Uğur Evren Hammaş ortaklığında kuruldu.

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi iletişim  Haberi

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi iletişim 

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Beşenk tarafından kuruldu.   

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi 1.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...