19 / 05 / 2024

Beşevler Bölge Parkı açılış

Beşevler Bölge Parkı açılış

ı 2 milyon metrekarelik yeşil alan projeleri arasında yer alan 41 bin metrekarelik Beşevler Bölge Parkı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri yakında satışta!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri yakında satışa çıkacak. Emlak Konut, Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep toplamaya devam ediyor...

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Ön taleplerin devam ettiği Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi dükkan ve ofislerden meydana geliyor. Peki Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri'nde teslimler 36 ay sonra!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleştiriliyor. Projede dükkan ve ofisler olacak...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri kimin?

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesinde dükkan ve ofisler yer alıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talepler alınıyor...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir satılık!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de dükkan ve ofisler yer alıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep süreci devam ediyor...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri proje teslimi!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri proje teslimi 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri'nde satışlar yakında başlayacak...

Beşevler Bölge Parkı açılış Haberi

Beşevler Bölge Parkı açılış


Büyükşehir Belediyesi’nin bu dönem Bursa’ya kazandırdığı 2 milyon metrekarelik yeşil alan projeleri arasında yer alan 41 bin metrekarelik Beşevler Bölge Parkı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 41 dönüm alan üzerine yapılan park için ‘41 kere maşallah’ diyerek başladığı konuşmasında Nilüferlilere seslendi ve “Bu güzel parkın tadını çıkarın, Recep Altepe’yi de unutmayın” dedi.


Bursa’nın yaşanabilir, sağlıklı bir kent olması ve ‘Yeşil Bursa’ adını tekrar kazanması amacıyla yerleşimin yoğun olduğu bölgelerdeki BUSKİ’ye ait su depolarının bulunduğu alanları yeniden düzenleyerek yeşil alan olarak halkın kullanımına açan Büyükşehir Belediyesi, Beşevler Su Deposu’nun bulunduğu 41 bin metrekarelik alanı da ayrıcalıklı bir park haline getirdi. Kısa bir süre öncesine kadar su deposu alanı olarak etrafı duvarlarla çevrili olan...