04 / 05 / 2024

beşiktaş ali efe bezci

beşiktaş ali efe bezci

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Umut Şenol, Beşiktaş'ın Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu...

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Beşiktaş Yıldız Mahallesi'nin imar planı askıda!

İBB, Beşiktaş'ta bulunan Atik Ali Paşa Yalısı Turizm Merkezi sınırları içerisindeki Yıldız Mahallesi'ne ilişkin Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'nı bugün askıya çıkardı. 

Semadan İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Semadan İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi, Ali Yıldırım Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu.

Beşiktaş'ta icradan 18 büro satışı 5 Kasım'da!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Beşiktaş Türkali Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi ile Mecit Ali Sokağı 'nın kesişiminde yer alan binadaki büroları 5 Kasım 2014 tarihinde satışa çıkarıyor

1936 yılında Kasımpaşa'da bir ev 172 liraya, Beşiktaş Türk Ali'de bir ev 603 liraya satılacakmış!

1936 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Kasımpaşa'da bir ev 172 liraya, Beşiktaş Türk Ali'de bir ev 603 liraya satılacakmış aynı ilanda Kadriler Yokuşu'nda 80 metrekare arsa 666 liraya satılacakmış.

Ali Tellioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Ali Tellioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi, Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu tarafından 4 milyon TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu.

Iğdır'da ilk Beşiktaş okulu açıldı!

Iğdır Aralık'ın koyu Beşiktaşlı Kaymakamı, Beşiktaşlılar'ın da desteğiyle açtığı siyahbeyaz ilkokulda köy çocuklarının makus talihini değiştirdi. Sınıflara Metin-Ali- Feyyaz, Baba Hakkı gibi isimlerin verildiği ilkokulda, 80 öğrenci öğrenim görüyor...

Beşiktaş Kadınlar Pazarı dün gece yıkıldı!

Beşiktaş Ortaköy’de bulunan ve ’Entel Pazarı’ olarak da bilinen Kadınlar Pazarı dün gece İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından yıkıldı

Colin's, Türkiye’deki 155’inci mağazasını Beşiktaş’ta açtı!

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, yeni mağazasını Beşiktaş’ta açtı.

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Ali Hakan Yıldızcı tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

Uyum Gıda Beşiktaş Levent şubesi ile 63 mağaza sayısına ulaştı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

beşiktaş ali efe bezci Haberi

beşiktaş ali efe bezci

Beşiktaş Kulübü'nde görev dağılımı yapıldı. Beşiktaş'ın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre; 20 Ekim'deki olağanüstü genel kurulda seçilen Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunda, Adnan Dalgakıran ikinci başkan, Emre Kocadağ ve Fatih Avşar ise asbaşkan oldu. 

Umut Şenol, Beşiktaş'ın Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu. Şenol, 1978 yılında Sakarya’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan iş insanı Şenol, evli ve iki çocuk babası. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunda yapılan görev dağılımı şu şekilde oluştu:

İkinci Başkan, İletişim ve Yeniden Yapılanma Sorumlusu: Adnan Dalgakıran

Asbaşkan, Futbol A Takımı ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri Sorumlusu: Emre Kocadağ

Asbaşkan, Finansman ve Amatör Şubeler Sorumlusu: Fatih Avşar

Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı: Mesut Urgancılar

Sayman, Sosyal Tesisler Sorumlusu: Berkan Gocay

Futbol Transfer,...