29 / 04 / 2024

Beşiktaş Belediyesi sağlık çalışanları yurt tahsisi

Beşiktaş Belediyesi sağlık çalışanları yurt tahsisi

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yüksel tarafından kuruldu.

Sunt Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Kuruldu!

Sunt Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş'da Sadberk Nur Karaduman ve Nurten Kınık ortaklığında kuruldu.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Tombul tarafından kuruldu.

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Baydarman tarafından kuruldu.

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Başay Biçerer tarafından kuruldu.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Beşiktaş Belediyesi sağlık çalışanları yurt tahsisi Haberi

Beşiktaş Belediyesi sağlık çalışanları yurt tahsisi

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 185 yatak kapasitesine sahip iki öğrenci yurdunu, evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Belediyenin yaptığı yazılı açıklamaya göre, okulların tatil edilmesiyle Beşiktaş'ta boş kalan 185 yatak kapasiteli iki öğrenci yurdu, 25 Mart tarihinden itibaren sağlık çalışanlarını ağırlıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada görüşleri yer alan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, koronavirüs salgınının başlamasından hemen sonra sağlık çalışanlarının ve ailelerinin güvende olması için adım attıklarını dile getirerek, "Toplam 185 kapasiteli iki yurdumuzu işte o kahramanlarımıza tahsis ettik. Halk sağlığı için fedakarca emek veren herkesin yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde...