12 / 05 / 2024

besob sanayi dükkanları

besob sanayi dükkanları

Bursa BESOB Kestel Büyük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan 125 işyerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde Bursa'nın mahalle aralarında üretim yapan sanayi tesislerinden tamamen arındırılacağını açıkladı..

Turhal Belediyesi kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek. İhale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlar için ek talep alınacak!

Bolu Belediyesi, yeni sanayi dükkanları için ek talepler alınacağını duyurdu. Bolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Büyük Sanayi Sitesi projesi için ilk hak sahibi olan kişilerin sanayi dükkanları için ek talepte bulunabileceği bildirildi.

Bursa BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

BESOB Sanayi Sitesi 2017’de tamamlanacak!

Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümü projesi konumunda ki Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Sanayi Sitesi 2017’de tamamlanacak.

BESOB Sanayi Sitesi ne zaman tamamlanacak?

Bursa’da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011’de Bülent Arınç tarafından törenle atılan BESOB Sanayi Sitesi’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat yeniden başladı!

2 yıl içerisinde bitirilecek Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

BESOB Sanayi Sitesi inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011'de atılan BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Sivas 4 Eylül Sanayi Sitesi’ndeki dükkanlar satışa çıkıyor!

Sivas İl Özel İdaresi’ne ait 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde bulunan dükkanlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesine göre açık artırma usulüyle satılacak.

Batışehir cadde dükkanları fiyatları!

Batışehir Bağılar projesinde toplam 121 tane cadde dükkanı yer alıyor. Projedeki cadde dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor. İşte Batışehir cadde dükkanları fiyatları...

Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde yer alan 121 adet cadde dükkanı 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi...

Batışehir cadde dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla ihaleye çıkıyor!

Batışehir cadde dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla ihaleye çıkıyor. Proje Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.

Batı Şehir İstanbul cadde dükkanları!

Batı Şehir İstanbul cadde dükkanları fiyatları 166 bin TL'den başlıyor. 121 adet cadde dükkanının satıldığı projede açık artırma ihalesi projenin satış ofisinde gerçekleşecek.

besob sanayi dükkanları Haberi

besob sanayi dükkanları

Mahalle aralarında üretim yapan mobilyacı ve marangozlar için yapılan BESOB Kestel Büyük Sanayi Sitesindeki 125 dükkan tamamlandı. 


Toplam 3700 dükkanı içeren ve 125'i tamamlanarak sahiplerine teslim edilen dükkanları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 2 ay sonra üretime geçecek sitenin Bursa'daki diğer esnaflara örnek olacağını söyledi. 

Bursa'nın geçek anlamda yaşanabilir hale gelmesi için bu tür tesislerin bir zorunluluk olduğunu, yeni dönemde sanayi tesislerine şehir merkezinde üretim izni vermeyeceklerini behrten Başkan Altepe, mahalle aralarında üretim yapan esnafın bir an önce kendileri için yapılan sanayi bölgelerine taşınmaları tavsiyesinde bulundu. 


AVRUPA ŞEHRİ BURSA BESOB 


Kestel Büyük Sanayi Sitesi'nin mahalle aralarında üretim yapan esnaflar için oluşturulduğunu ve tamamen faaliyete geçtiğinde sadece Bursa'ya değil, Türkiye'ye örnek olacağını kaydeden Başkan Altepe, "Bursa'nın gerçek anlamda Avrupa şehri olması...