30 / 04 / 2024

Beşpınar nostaljik köprü yapılıyor

Beşpınar nostaljik köprü yapılıyor

Adıyaman Beşpınar Projesi içerisinde yer alan 3 adet nostaljik köprünün ihalesinin yapılmasından sonra inşaat çalışmalarına başladı.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim! İşte Zen pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler beştaş yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Zen Pırlanta Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim yaptı. Peki Zen Pırlanta beştaş yüzük fiyatı ne kadar? İşte Zen Pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tektaş fiyatına beştaş! Beştaş yüzüklerde muhteşem indirim! İşte Koçak pırlanta beştaş yüzük 9 Eylül 2022 fiyat listesi 

Koçak, pırlanta beş taş yüzük fiyatlarında muhteşem indirim başlattı. Tektaş fiyatına beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler mutlaka bakın! İşte İşte Koçak pırlanta beştaş yüzük 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Çördük tarafından kuruldu.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Beşpınar nostaljik köprü yapılıyor Haberi

Beşpınar nostaljik köprü yapılıyor

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Beşpınar projesine görsellik katacak 3 adet nostaljik köprünün yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İl Özel İdare mühendisleri ile beraber çalışmaları inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.


Beşpınar’da yapay göletler üzerine inşa edilecek 3 adet nostaljik köprünün tamamlanmasının ardından ziyaret çayının görsel zenginliğini artırmak için alan ağaç ve süs bitkileriyle donatılıp, peyzaj çalışmalarıyla estetik bir görünüm kazanacak.


Vali Demirtaş, bu çalışmaların tamamlanmasıyla Beşpınar’ın doğal bir görünüm kazanacağını ve vatandaşların dinlenip, eğleneceği bir alan oluşturulacağını...