16 / 05 / 2024

Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Erol Can Özlü tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kilimci tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Başaran tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Kaan Gülünay tarafından kuruldu.

Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Erol Can Özlü tarafından kuruldu. 


Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Yurt içi ve yurt dısında her türlü insaat ve dekorasyon islerinde taahhüt altına girmek çevre kosullarına uygun saglam modern teknoloji esaslarına uyarak toplu ve münferit insaatlar yapmak; almak, satmak, asfaltlama, asfalt yol çizgileri, sinyalizasyon, kanal, yol, bordür, bahçe düzenleme, park yapımı, peyzaj düzenleme, çelik halatlı oto korkuluk, karayolu tipi oto korkuluk , yaya korkulukları ve trafik levhaları imalat ve montajı, insaat hafriyatı ve nakliyesi her çesit insaat ve proje çalısmaları kamu ve özel sektörün açacagı her türlü ihalelere katılmak ve ihaleyi üstlendigi takdirde taahhütlerini ya bizzat...