29 / 04 / 2024

Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Erol Can Özlü tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Erol Can Özlü tarafından kuruldu. 


Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Yurt içi ve yurt dısında her türlü insaat ve dekorasyon islerinde taahhüt altına girmek çevre kosullarına uygun saglam modern teknoloji esaslarına uyarak toplu ve münferit insaatlar yapmak; almak, satmak, asfaltlama, asfalt yol çizgileri, sinyalizasyon, kanal, yol, bordür, bahçe düzenleme, park yapımı, peyzaj düzenleme, çelik halatlı oto korkuluk, karayolu tipi oto korkuluk , yaya korkulukları ve trafik levhaları imalat ve montajı, insaat hafriyatı ve nakliyesi her çesit insaat ve proje çalısmaları kamu ve özel sektörün açacagı her türlü ihalelere katılmak ve ihaleyi üstlendigi takdirde taahhütlerini ya bizzat ya da baska firma taseron olarak çalısan kuruluslarla sözlesme ile yaptırmak suretiyle yerine getirmek. b)Sirket, yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatları enerji.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön