22 / 05 / 2024

Betonart Fresh

Betonart Fresh

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde nem dengesini sağlayıp kötü kokuları gidererek, mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Carrefoursa’da çılgın indirim! Deterjan fiyatları dipte! 12 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tanınmış marketler zincirinin deterjan ve tüm temizlik ürünlerinde yaptığı dev indirimler yüzleri güldürdü. Omo Active Fresh 5.5 kg deterjan 159,95 TL’den 119 TL’ye, Perwoll Hasas Sıvı Çamaşır Deterjanı 75,90 TL’den 56,93 TL’ye kadar indi. Peki Carrefoursa’da başka hangi ürünler indirime girdi?

Carrefoursa’da temizlik ürünlerinde şok indirim! Omo deterjan 119 TL! 8 Mart 2023 Fiyat Listesi

Omo Active Fresh Toz Deterjan 5,5 kg paketin 159,95 TL’den 119,96 TL’ye düştüğü marketler zincirinde, Rinso Limon Karbonat 10 kg deterjan 194,90 TL’den 146,18 TL’ye, Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı 1 kg. 43,90 TL’den 32,93 TL’ye indi. Peki başka hangi ürünler indirime girdi?

Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geniş hacimli, şık tasarımlı Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı, sahip olduğu Harvest Fresh, EverFresh+ teknolojileriyle meyve ve sebzelerin ilk günkü gibi taze kalmasını sağlar. Peki, Harvest Fresh, ne demek, Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı kaç litre? İşte detaylar...

Arçelik 274532 EI No Frost Kombi Buzdolabı kaç lira? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 274532 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+ teknolojileriyle fark yaratıyor. Peki leke tutmayan inoks rengiyle şık, altta yer alan dondurucusuyla kullanımı kolay 274532 EI, kaç litre, en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar..

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı kaç lira? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+, multi mode, aero fresh teknolojileriyle öne çıkıyor. Peki, leke tutmayan inoks rengiyle mutfaklara şıklık katan 583630 EI kaç litre, en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar... 

Geleceğin mimarları TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu!

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisine katılan 30 öğrenci kapanışta eserlerini sergiledi...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

Praktiker'e Fresh kardeş!

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti!

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvin Baghırov tarafından kuruldu.

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 15. yılını kutladı!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento ve Adana Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

Betonart Fresh Haberi

Betonart Fresh

Türk mimar ve mühendislere yenilikçi ürünler sunarak ilklere imza atmaya devam eden Kalekim; Türkiye’de ilk kez geliştirilen brüt beton görünümlü, kötü kokuları gideren, kullanıma hazır sıva ‘Betonart Fresh’ ile modern mekanlar için vazgeçilmez bir seçenek sunuyor. 


İç cepheler için sağlıklı, estetik ve uzun ömürlü çözüm

Kullanıma hazır olarak, kova ambalajlarda satışa sunulan ‘Betonart Fresh’, başka hiçbir katkı malzemesine ihtiyaç duyulmadan, mala ile kolayca uygulanabiliyor ve mekanları estetik bir brüt beton görünümüne kavuşturmasının yanı sıra, mekanda oluşan kötü kokuları, kimyasal gazları da gidererek uzun süren sağlıklı bir ortam yaratıyor. 


Mekandaki kötü kokuları yok eden dekoratif sıva

Yenilikçi ürün, özel formülü sayesinde iç mekandaki kötü kokuları giderdiği gibi, ortamın nem dengesini de sağlıyor. Uzun ömürlü Betonart Fresh, içerideki nemi dışarıya atabilme kabiliyeti ile yapıların nefes...