28 / 04 / 2024

bey kasrı projesi

bey kasrı projesi

Beykule İnşaat tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Bey Kasrı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut...

Beylikdüzü Beykasrı Konakları örnek daire!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü2nde inşa edilen ve içinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Beylikdüzü Beykasrı Konakları örnek daire fiyatları...

Bey Kasrı projesi!

İlk etabında satışların tamamlandığı Bey Kasrı projesi ikinci etabında satışlar devam ediyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Beyşehir projesinde yer alan 51 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Konya'da 413 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir projesi için start verdi. Konyalıların yüzünü güldüren projede 413 konut yer alacak.

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi!

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtlar...

Zekeriya Bey Vadisi projesi başlıyor!

Giresun’un Bulancak İlçesine bağlı Adaköy ve Kusköyü mevkiinde hayata geçmesi planlanan Zekeriya Bey Vadisi doğa ve sağlık turizmi açısından cazibe merkezi olacak. 

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 başvuru şartları neler? İşte Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

Çengelköy Kasr-ı Âlâ'nın lansmanı yapıldı!

Omran Holding, ilk büyük konut projesini İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Çengelköy'de hayata geçiriyor Aile yaşamına uygun olarak inşa edilen lüks yaşam projesi 'Kasr-ı Âlâ'nın, 2019 yılı ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Kasr-ı Ala ön talep topluyor!

Türkiye pazarında büyüme kararı alan Omran Holding'in ilk büyük konut projesi olan 'Kasr-ı  Alâ'da ön talep süreci başladı. 

Çengelköy Kasr-ı Ala lansman tarihi!

Kasr-ı Ala Çengelköy lansman tarihi haberimizde yer alıyor. Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

bey kasrı projesi Haberi

bey kasrı projesi

Beylikdüzü Bey Kasrı iletişim bilgilerini paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 



Bey Kasrı Evleri 6 katlı 8 blok halinde İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. 


35 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Bey Kasrı projesi Beykule İnşaat imzası taşıyor.


Beykule İnşaat Bey Kasrı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 



Beylikdüzü Bey Kasrı projesinde yer alan dairelerin alan büyüklükleri 108 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor.



Beylikdüzü Bey Kasrı'nın sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, kurban kesim alanı, mescid, çocuk oyun alanları, fitness salonu, buhar odası, spor alanları, kreş, kapalı otopark ve mini hayvanat bahçesi yer alıyor. 


Beykasrı Beylikdüzü adres: Kavaklı Merkez Mah,Kanarya Cad, No:33 Beylikdüzü / İstanbul. Projede toplam 322 adet konut bulunuyor. 



Beylikdüzü Bey Kasrı iletişim!

Tel: 444...