21 / 05 / 2024

bey konak konutları

bey konak konutları

Fiyatların 850 bin dolardan başladığı Beykonak Evleri İstanbul Kavacık'ta hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Nava Konak'ta yüzde 20 indirim fırsatı! Eylül'de teslim! 

25 katlı tek kule olarak yükselen Nava Konak projesinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Eylül'de yapılması planlanıyor...

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

Konak Belediyesi'nden Mart 2021'e kadar kira desteği!

Salgın sürecinin başında aile hekimliklerinin hizmet sunduğu ve Roman vatandaşların yaşadığı konutları ile esnafın olduğu mülklerinden kira almayı kesen Konak Belediyesi, desteğini mart ayına kadar uzattı.

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

Konya Beyşehir TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

TOKİ Uşak Uluğbey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Uluğbey projesinde yer alan konutları bugün satışa çıkarıyor.

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi başladı!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de toplam 62 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark mevkiideki 10 konutu ihale ile satıyor. Konutların satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

bey konak konutları Haberi

bey konak konutları

EA İnşaat tarafından hayata geçirilen Beykonak Evleri, İstanbul Kavacık Otağtepe'de inşa ediliyor. Projede dairelerin satışlarına devam ediliyor.


Arsa alanı 14 bin metrekare olan Bey Konak Evleri'nde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks konut tipleri yer alıyor. Projede konutların alanları 168 metrekare ile 458 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Sosyal imkanları arasında, oyun parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, kafe ve fitness center bulunan Bey Konak Konutları'nda yüzde 30 peşinat veriliyor. Kalan tutar şirket bünyesi 30 ay vadelendiriliyor.


Fiyatların 850 bin dolar ile 3 milyon 500 bin dolar arasında değiştiği Kavacık Beykonak Evleri'nde 54 daire ve 6 konak yer alıyor. Projede anahtar teslimleri 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Satış Ofisi Adres: Otağtepe Yolu...