01 / 05 / 2024

beyanname standı

beyanname standı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçen yıl içinde kira geliri elde edenlerin, bu gelirlerini 25 Mart'a kadar beyan etmeleri gerektiğini bildirdi. Alışveriş merkezlerinde ve vergi dairelerinde beyanname stantları kuruldu.

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul gelir vergisinde beyanname süresi uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından duyurulan karar gereğince gayrimenkul gelir vergisinde beyanname verme süresi 2 Nisan akşamına uzatıldı..

Kira gelir vergisi beyanname dönemi başladı!

Geçtiğimiz sene evini ya da işyerini kiraya vererek gelir elde eden kimseler için kira gelir vergisi beyanname dönemi başladı. Beyannameler 26 Mart akşamına kadar verilebilecek..

Bağcılar Belediyesi'nden e-beyanname uygulaması!

Bağcılar Belediyesi, vatandaşların emlak beyannamelerini elektronik ortamda yapmaları için e-beyanname uygulaması başlattı.

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

1.7 milyon gayrimenkul sermaye iradı mükellefi beyanname verdi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Nedim Türkmen, bugünkü yazısında gelir vergisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'de 2016 sonu itibarıyla, 1 milyon 796 bin 340 gayrimenkul sermaye iradı mükellefi beyanname verdi.

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Serkan Sarıkaya ve Ercan Akdemir ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Veraset ve intikal vergisi beyanname verme süresi 2017!

Veraset ve İntikal Vergisi ödemelerinden önce belli zamanlarda beyanname verilmesi gerekiyor. İşte veraset ve intikal vergisi beyanname verme süresi 2017..

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Kira gelir vergisinde beyanname süresi uzatıldı!

Bu sene 27 Mart'a kadar verebilen kira gelir vergisinde beyanname süresi 31 Mart'a kadar uzatıldı. Beyannameler AVM'lerde kurulan stantlardan da verilebilecek..

Vatandaş kira gelir vergisi beyanname verme sürelerini kaçırmasın!

Konut kiralarındaki beyanname verme sürelerinde sona yaklaşılıyor. Maliye Bakanı Ağbal konuya ilişkin, "Vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum, beyanname verme sürelerini kaçırmasınlar.” dedi.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Kira gelir vergisi beyanname sınırı 2017!

2016 yılında taşınmaz malını kiraya vererek istisnadan yüksek gelir elde eden kimseler bu sene vergi mükellefi oluyor. İşte kira gelir vergisi beyanname sınırı 2017..

beyanname standı Haberi

beyanname standı

Şimşek, yıllık gelir vergisi beyan döneminin başladığını söyledi. Kira geliri elde edenlerin de geçen yılki gelirleri için 25 Mart 2015 tarihine kadar beyanname vermeleri gerektiğine dikkati çeken Şimşek, şunları kaydetti: "2014 yılında konut ve iş yerlerini kiraya vererek gelir elde eden kişilerden, konut kira geliri için istisna tutarı olan 3 bin 300 lirayı aşanlar ile iş yeri kira geliri için stopaja tabi kira gelirinin beyan sınırı olan brüt 27 bin lirayı, stopaj yapılmayanlarda ise beyan sınırı olan bin 400 lirayı aşanların, yıllık gelir vergisi beyannamesi vermeleri gerekiyor. Gelirleri bu tutarların altında kalan vatandaşlarımız ise kira gelirleri için yıllık beyanname vermeyecek." Bakan Şimşek, vatandaşların beyanname verip vermeyeceklerini, Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) internet sitesinde yer alan "Kira Geliri Elde Edenler İçin...