11 / 05 / 2024

Beyaz Emlak İnşaat iletişim

Beyaz Emlak İnşaat iletişim

Beyaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahabettin Doğan, Nuri Beyaz, Tuncay Yardımcı tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sema Beyaz tarafından kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Keleş Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Engin Keleş tarafından 120 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla’da kuruldu.

Anatolıan Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolıan Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Akçimen tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde kuruldu.

Mizan 34 Emlak İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizan 34 Emlak İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Cezmi Kaplan ve Mehmet Emin Çiftçi tarafından 100 bin TL sermaye ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

BS Emlak İnşaat Otomotiv Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BS Emlak İnşaat Otomotiv Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Ertan tarafından kuruldu.

EFR Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFR Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Ali Çiftci tarafından 12 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

ATG Emlak İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

ATG Emlak İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Anas Adhamı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Esenyurt'ta açıldı.

Al Kavsar Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kavsar Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulwahhab Alhabbal tarafından 400 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi, Dilek Görgeç ve Tarık Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

Yap 1 Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap 1 Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Alkan ve Mehmet Nuri Olcay tarafından kuruldu.

Beyaz Emlak İnşaat iletişim Haberi

Beyaz Emlak İnşaat iletişim

Beyaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahabettin Doğan, Nuri Beyaz, Tuncay Yardımcı tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Beyaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;    1) Her türlü mühendislik, mimarlıkhizmetleri, proje işleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak.    2) Yurt içi ve yurt dışında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, çarşı, okul, hastane, fabrika binaları, otel,motel ve diğer turistik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek,    3) Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, inşaat ve bu konularla ilgili taahhüt hizmetlerini yapmak, bu kapsam içinde fizibilite, rentebilite, araştırma ve raporları avan taksikat ve detay projeleri, maket, keşif, metraj ve teknik şartnameler...