04 / 05 / 2024

Beyaz Fil avm

Beyaz Fil avm

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Kadıköy Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis'e taşıdı. 

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Manisa Beyaz Fil binasının yıkım kararı durduruldu! 

Manisa'da bulunan ve Cumhuriyet döneminin simge yapılarından olan Beyaz Fil binasının tescil kararı kaldırılacaktı. Ancak sürdürülen hukuksal mücadele sonucu karardan vazgeçildi. 

Manisa'nın Tarihi Beyaz Fil binası yıkılmayacak!

Manisa’nın tarihi sembollerinden biri olan Beyaz Fil binasının yıkılmasına ilişkin açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi. Manisa'nın Tarihi Beyaz Fil binası yıkılmayacak.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Beyaz eşyacılardan kira çağrısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AVM kiralarında dövizden TL’ye dönülmesi çağrısının ardından Dayanıklı Tüketim ve Beyaz Eşya Perakendecileri Derneği (BEYPER), 1 yıl boyunca kira ödemelerinde doların 3 liradan, avronun da 3.30’dan sabitlenmesini istedi.

Armada AVM çekiliş 2014!

Armada AVM, 31 Ekim-1 Mart tarihleri arasında yapacağınız toplamda her 100 TL’lik harcamalarınızla çekilişe katılma hakkı tanıyor. Çekiliş sonucu 1 kişiye beyaz 2014 model Jeep Cherokee hediye edilecek.

Beyaz Fil binası otel olacak!

AK Parti Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Manisa Milletvekili Recai Berber binanın alt katlarının alışveriş merkezi, üst katlarının ise Kent Otel'i olarak değerlendirileceğini bu konuda yatırımcı firmayla görüşme halinde olduklarını söyledi.

Beyaz Fil binası 30 milyon TL'ye satıldı!

Manisa'nın simgesi haline gelen ve satışı çıkarıldığı günden itibaren tartışmalara konu olan tarihi Beyaz Fil binası, 30 milyon 450 bin liraya İstanbul'un Fatih İlçesi'nde faaliyet gösteren Teksan Brode Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı.

Beyaz Fil binasını 30 milyon 450 bin liraya Teksan Brode Tekstil aldı!

Manisa'nın simgesi haline gelen ve satışa çıkarıldığı günden itibaren tartışmalara konu olan tarihi Beyaz Fil binası, 30 milyon 450 bin liraya İstanbul'un Fatih ilçesinde faliyet gösteren Teksan Brode Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satıldı.

Metroport AVM çekilişi 20 Mayıs'a kadar sürecek!

Metroport Alışveriş Merkezi'nin 6. yılına özel düzenlediği çekilişle 18 kişi tatil, beyaz eşya ve mobilya sahibi olacak. Metroport AVM çekiliş kampanyası 20 Mayıs'a kadar sürecek

Beyaz Fil avm Haberi

Beyaz Fil avm

Manisa’daki tarihi Beyaz Fil binası 30 milyon 450 bin TL’ye  Teksan Brode Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ’ye satıldı. 1960’lı yıllarda inşa edilen bina yıkılıp, yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müzeler Genel Müdürlüğü uzmanları tarafından, “binanın tescilinin devam etmesi” yönünde karar alınmasına karşın, yine bakanlığa bağlı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu’nun “alınan bu tescil kararını” kaldırdı. 

Binanın tescilinin kaldırılması üzerine Beyaz Fil Yıkılmasın Platformu kuruldu. Tescil kararının kaldırılmasına karşı, platform adına Süheyla Ertosun tarafından dava açıldı. Davada, “28 Eylül’de binanın yeniden keşfinin yapılmasına” kararı...