02 / 05 / 2024

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi iletişim

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi iletişim

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile Adem İnci tarafından kuruldu.

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

İnciler Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnciler Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali İnci tarafından kuruldu.

Beyazoğlu Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazoğlu Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Beyaz tarafından kuruldu.

Siyah İnci İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah İnci İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Alyasar Radwan tarafından kuruldu. 

RBY Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBY Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yakut ve Abdurrezzak Ayhan ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Beşiktaş, Konaklar Mahallesi, Beyaz Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Siyah Beyaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Beyaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Şengül ve Hasan Gürocak tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

HKT İnşaat Taahhüt ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

HKT İnşaat Taahhüt ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Tüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde kuruldu.

Barışkent İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Barışkent İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Hizmetleri Güvenlik Sistemleri Bil. İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Barış Aydın tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alp Göl ve Gökhan Yusuf Sarımsakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ünal Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi iletişim

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:

A-İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...