07 / 07 / 2024

Beyaz Kalem Yapı adres

Beyaz Kalem Yapı adres

Beyaz Kalem Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Özdemir tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Çiftçilere son dakika müjdesi: Bugün hesaplara 3 milyar 445 milyon 874 bin TL yatıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere bir son dakika müjdesi verdi. Bakan Yumaklı, kalem kalem yapılacak ödemeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Çiftçilere son dakika müjdesi! Tam 1 milyar 653 milyon 871 bin TL hesaplara peş peşe yattı! Hemen kontrol edin! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabı Twitter'dan tarımsal destek ödemeleri ile ilgili müjdeyi verdi. Bakan Kirişci, kalem kalem yapılan ödemeleri de açıkladı. Peki hangi tarımsal destek ödemeleri yatırıldı? 

Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, depremden etkilenenler için yapılacak hane başı destek ödemelerini peş peşe açıkladı. Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz emekli maaşı zammı belli oldu mu? Hemen zamlı emekli maaşınıza bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak zam oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz zammı belli oldu mu? İşte kalem kalem yapılacak zam oranları...

2022 beyaz eşyaya kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit yapılıyor?

Beyaz eşyada kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit olur? soruları beyaz eşyasını yenileceklerin ve yeni evleneceklerin en çok sorduğu sorulardan bazılarıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Beyaz Kalem Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kalem Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Özdemir tarafından kuruldu.

Beyazıt Camisi'nin restorasyonu 48.8 milyon TL'ye yapıldı!

İstanbul'da "orijinalliğini koruyan en eski selatin camisi" olarak kabul edilen Beyazıt Camisi'nde büyük bir titizlikle restorasyon yapıldı. Yılmaz Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yürütülen restorasyonu, 48 milyon 899 bin 746 TL'ye yapıldı...

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Günbelek, Kazım Genç ve Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi ismet Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Beyaz Park Topkapı projesinin lansmanı yapıldı!

Beyaz İnşaat’ın İstanbul’un en hızlı değer kazanan ve merkezi bölgelerinden Topkapı’da "Beyaz Park Topkapı" projesinin lansmanı yapıldı.Beyaz Park Topkapı’da lansman dönemine özel olarak dairelerin fiyatları 395 bin TL’den başlıyor.

Beyaz Kalem Yapı adres Haberi

Beyaz Kalem Yapı adres

Beyaz Kalem Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Özdemir tarafından kuruldu.

Beyaz Kalem Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:

Can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

 Adres: Mimar Sinan Mah.Yücesoy Sk. No:13a...