02 / 05 / 2024

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm adresi

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm adresi

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm Acenteliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kurtoğulları tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yeşil ve Zeynel Yaman ortaklığında kuruldu.

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Trafik cezası, harç, pasaport MTV 1 Ocak’tan sonra eskisi gibi olmayacak! İşte 2023 tablosu!

Vergi ve harçlarda ödenecek tutarlar, konaklama hizmetleri, eğlence vergisi yeni yıldan itibaren yeniden tamamen değişiyor. İşte detaylar!

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Emir Yılmaz ve Orhan Turgay ortaklığında kuruldu.

Otelins Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Otelins Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta Murat Güler tarafından kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çalış tarafından kuruldu.

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Eyüpoğlu tarafından kuruldu.

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Gönülcan tarafından kuruldu.

Zeus Konaklama Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeus Konaklama Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şahin tarafından kuruldu.

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baytar tarafından kuruldu.

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm adresi Haberi

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm adresi

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm Acenteliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kurtoğulları tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.


Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm Acenteliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli...