03 / 05 / 2024

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.



Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyü, apart, apart-otel, yeme-içme tesisleri, eğlence mekanları kurmak, işletmek, işletmeye almak, satın almak, satmak, kiralamak, kiralamak; Restoran, kafe, restoran gibi yiyecek satışı yapılabilecek tesisler kurmak, işletmek, kiralamak ve bu tür yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak; Ülkede ve yurtdışında turistik geziler ve seyahatler düzenlemek, ülkede veya yurtdışında yerel veya yabancı turistlere konaklama, seyahat, ulaşım hizmetleri ve rehberlik hizmetleri sağlamak; Her türlü gayrimenkul ve özellikle plazalar, daireler, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villalar, tatil köyleri, devre mülkler, apart oteller, moteller, kamping gibi turistik tesislerin, sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, konutlar, evler, apartmanlar, işyeri, arsaların alınması, satımı, satın alınması, kiralanması, leasingi, organize edilmesi; Oluşan veya oluşturulacak serbest bölgelerde her türlü turistik tesis kurmak, işletmek ve kiralamak; Konaklama endüstrisinde yazılım geliştirmek (rezervasyonlar, fiyatlandırma, optimizasyon, raporlama dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere); Konutlara yönelik temizlik, bakım ve onarım ve kapıcılık hizmetleri vermek; Ev dekorasyon, tasarım ve tefrişat hizmetlerini sağlamak.


Geri Dön