06 / 05 / 2024

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri adres

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri adres

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Günbelek, Kazım Genç ve Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

A101’de Regal çay makinesi 739 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 77,50 TL’ye, seramik tabanlı ütü 399 TL’ye düştü!

20 Temmuz itibarıyla A101’de pek çok alanda indirimli ürünler satışa çıkacak. Buna doğrultuda, Regal çay makinesi 739 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 77,50 TL’ye, seramik tabanlı ütü 399 TL’ye düştü. İşte 20 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

2022 beyaz eşyaya kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit yapılıyor?

Beyaz eşyada kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit olur? soruları beyaz eşyasını yenileceklerin ve yeni evleneceklerin en çok sorduğu sorulardan bazılarıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Satuk Buğra Arslan tarafından kuruldu.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri adres Haberi

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri adres

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Günbelek, Kazım Genç ve Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:

YAPI MALZEMELERİ 1-Seramik, fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, banyo küveti,armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak aksesuarlarının alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Seramik sağlık gereçleri, vana, valfler, armatür, fittingler, demir döküm mamulleri, plastik ve madeni boru, her cins radyatör, küvet, kiremit, tuğla ve benzeri inşaat vetesisat malzemeleri alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak 3-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak. 4-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve...