05 / 05 / 2024

beyazevler yalçın parkı imar durumu

beyazevler yalçın parkı imar durumu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gündeme aldığı, Adana Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Yalı Mahallesi Parkı Karşıyaka'da yükselecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Mavişehir’de Yalı Mahallesi Parkı'nı hayata geçiriyor.

Beyazevler Yalçın Parkı yeşil alana dönüştürüldü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gündeme aldığı, Adana Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Adana Yalçın Parkı’na konut yapılamayacak!

Beyazevler Mahallesi’ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. Yalçın Parkı’nda konut ya da farklı amaçlarla inşaat yapılması Adana Büyükşehir Belediyesi kararıyla olanaksız hale getirildi.

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçın Menteş'in evine haciz geldi!

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Trabzon'un yeni gözdesi: Galanima Altın Park Konutları

Yılmaz Mekanik İnşaat tarafından Trabzon'da 20 milyon TL yatırımla inşa edilen Galanima Altın Park Konutları 25 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Projede 112 konut bulunuyor.

Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa edilecek!

Gölmarmara'daki cadde ve parkları inceleyen Başkan Ergün, Akpınar mesire alanının çevre düzenlemesinin yapılacağını belirterek ayrıca Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılmasının talimatını verdi.

beyazevler yalçın parkı imar durumu Haberi

beyazevler yalçın parkı imar durumu


Adana Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Beyazevler Mahallesi'nde yer alan Yalçın Park'ın bir kısmının, mülk sahibince tel örgü ile çevrilmesinden kaynaklı yaşanan sorunun, Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde çözüldüğü ve parkın tamamının yeşil alan olarak kalması yönünde karar alındığı ifade edildi. 


Açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Park alanı içerisinde mevcutta yeşil alan olarak kullanılan 7374 ada 1 parsel hisseli özel mülkiyete konu bir parsel iken hisseler konut yapımı amacı ile bir inşaat firmasınca toplanmıştır. 


Çukurova İlçe Belediyesi'nce Beyazevler Mahallesine yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli imar planında parsel 1.2 yoğunluklu konut alanı olarak gözükmektedir. Parselin belediyemizce yaptırılan Yalçın Parkı içerisinde kaldığı ve bölge halkının burayı yeşil alan olarak kullandığının tespiti üzerine ivedi şekilde imar ve şehircilik dairesinin teklifi Başkanımız Hüseyin...