04 / 10 / 2024

Beyazıt Öztürk kırklareli çiftlik

Beyazıt Öztürk kırklareli çiftlik

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

Vestel’den 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! Üstelik 2 bin TL indirimle! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Vestel kampanyalarını ardı adına sıralıyor. Son Olarak Beyazıt Öztürk’ün tamıtımını yaptığı Beyaz Eşya Show ile dikkat çeken Vestel 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı kampanyası ile de ilgi görüyor. Üstelik 2 bin tl indirim sunan Vestel’in fiyat listesi

Kırklareli peynirinin şöhreti ve lezzeti ülke sınırlarını aştı!

Kırklareli'nin zengin bitki örtüsünden beslenen inek, koyun ve keçilerin sütünden üretilen lezzetli beyaz peyniri sofraları lezzetlendiriyor. Ülkemizde çok sevilen peynirin, yurtdışında da pek çok seveni bulunuyor. İşte haberin devamı…

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Beyazıt Öztürk satın aldığı binayı otele çevirecek! 

Beyazıt Öztürk, Beyazıt'ta eski bir binayı satın aldı. Öztürk'ün satın aldığı bu binayı otele çevireceği iddia ediliyor.

Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi!

Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi.

Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı.

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

Kırklareli'nin duble yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kırklareli'nin duble yol ihtiyacını meclis gündemine taşıdı. Kayan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Türk Kızılayı'ndan dinlenme tesisi inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Kavaklı köyündeki alanda dinlenme tesisi yaptırılacak. İnşaat ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Beyazıt Öztürk kırklareli çiftlik Haberi

Beyazıt Öztürk kırklareli çiftlik

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor.


Öztürk, ünlü sanatçıyla olan dostluklarını daha sıkıya tutmak için Candan Erçetin’in Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde bulunan çiftliğinin tam karşısında çiftlik satın almak için kolları sıvadığı ortaya çıktı. Ünlü şovmen, geçtiğimiz ay Candan Erçetin’in Ayvalıköy’ündeki çiftliğinde ziyaret etti.


Ziyaret sırasında ise Erçetin’in çiftliğinin tam karşısında inşaat halindeki satılık çiftliğinde görünce, satın almak için sahipleriyle temasa geçti.


Kendisine verilen fiyatı çok yüksek bulan Beyazıt Öztürk, düşünmek çiftlik sahiplerinden zaman istedi. Beyazıt Öztürk’ün Candan Erçetin ziyareti sırasında yanında bir de esmer bir bayanın olduğu köylüler tarafından iddia edildi.


Candan Erçetin’den sonra Beyazıt Öztürk’ün de o bölgede çiftlik alacağını duyan başta Ayvalıköy, olmak üzere Eskitaşlı,  Celaliye  gibi  çevre köydeki  arsa...