03 / 05 / 2024

Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi

Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak Saklıkent'e yatırım yapmak için kendilerine yer tahsis edilmesini istedi.

Muhittin Böcek'ten Saklıkent'e yatırım müjdesi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saklıkent’e incelemelerde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte yapacakları yatırımlar hakkında kooperatif üyelerini bilgilendirdi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Konut kredisi faiz oranları satışları yavaşlattı! Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Türkiye genelinde konut satış hızı kredilerdeki kısıtlama ve kredi faiz oranlarının yüksek olması gibi nedenlerle yavaşladı. Bu durum konuta olan cazibeyi azaltırken vatandaşlar başka yatırım araçlarına yönelmeye başladı.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Konut satışları dibi gördü, ev sahipleri pazarlığa oturdu!

Yükselen konut fiyatlarında sonra satışlar çakıldı. Konut satışlarında beş aydır gerileme devam ederken evini elden çıkarmak isteyen ev sahipleri geri adım atmaya başladı. ‘Alıcı pazarı’ döneminin başladığını söyleyen sektör temsilcileri 2. el konut satışlarında pazarlık marjının yükseldiğini kaydet

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Konut fiyatlarında yabancı yatırımcı etkisi! Piyasayı yabancılar mı belirliyor?

Tüm Girişimci Emlak Müsavirleri Başkanı Hakan Akdoğan yaptığı açıklamada, yabancıların neredeyse konut piyasasını belirler duruma geldiğini söyledi.

Konut fiyatları yıllık olarak arttı! Satışlar neden geriledi?

Vatandaşın konut alma hayalleri neredeyse suya düşerken piyasadaki alıcılar yatırımcılar ya da yabancılar oldu. Ekonomistler, konut fiyatlarını, yüzde 15'e varan yabancı satışlarının katladığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Fırsatçılar o ilde konut fiyatlarını uçurdu! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası’nın açıklanmasından sonra fırsatçılar da düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilan sitelerinde birçok eve bir günde yüz binlerce lira zam yapıldı. Bazı evlerin fiyatları 1 milyon lira arttı.

Yabancı yatırımcılar ikinci el konut pazarına yöneldi!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, son aylarda yabancı yatırımcıların 2. el konut piyasasına yöneldiğini kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Haberi

Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi

Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na katılan Böcek, yapacakları yatırımlar hakkında kooperatif üyelerini bilgilendirdi. Düzenli hizmet akışı için Saklıkent'e öncelikle Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesi oluşturacaklarını dile getiren Başkan Böcek, hayata geçirecekleri projeyle Saklıkent'i gün yüzüne çıkaracaklarını kaydetti. Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Genel Kurulu'nda Konyaaltı Belediyesi'ne 30 yıl süreyle üst yapı kullanım hakkı veren '10 bin metrekare arazi tahsisi' kararı, oy birliğiyle kabul edildi.


Sabah...