08 / 05 / 2024

beykonak

beykonak

Beykonak projesi kapsamında ödemeler faizsiz vadelendirmeyle yapılıyor. Projede fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor...

EA İnşaat'tan Beykonak'ta 3 milyon 500 bin dolara!

2+1'den 5+1'e kadar farklı ev tiplerinin bulunduğu Beykonak projesi EA İnşaat imzası taşıyor. Projedeki en yüksek konut fiyatı 3 milyon 500 bin dolar olarak belirlendi

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Kumluca Beykonak'ta park yapımı başladı!

KUMLUCA Belediyesi tarafından ilçenin büyük mahallelerinden Beykonak'ta park ve sosyal donatı alanı yapılması için çalışma başlatıldı.

Antalya Kumluca’ya yeni oyun parkı ve spor alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Beykonak ve Salur mahallelerine oyun parkı ve spor alanı oluşturdu.

Beykonak Evleri'nden Tesla sürprizi!

Boğazın prestijli projesi Beykonak Evleri çevreci bir kampanyaya imza attı. Kampanya çerçevesinde 31 Mayıs’a kadar Beykonak Evleri’nden ev alan herkesi garajında 0 km TESLA otomobil bekliyor.

Antalya'daki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dağınık vaziyetteki toptancı halleri birleştirme ve bölge halleri oluşturma çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da karşı karşıya bulunan Mavikent ve Beykonak hallerini birleştirdi.

Antalya Kumluca Eko Kumul Park sahil projesinde yıkım başladı!

Kumluca Beykonak sahilinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Eko Kumul Park sahil projesinin bulunduğu alandaki belediyeye ait deniz obalarının yıkımına başlandı.

Kumluca'ya 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Antalya Kumluca'da tesis ve mesire alanı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Antalya Beykonak sahiline 600 bin metrekare mesire alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Menderes Türel'den Kumluca'daki 9 mahalleye müjde!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi muhtar evi açılış töreninde yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara götürdükleri hizmette muhtarların önemli rolü bulunduğunu söyledi.

Hatip İnşaat Antalya'da 2 yeni projeye başladı!

SEKTÖRÜN önde gelen firmalarından Hatip İnşaat, güçlü projelerine iki yeni inşaat ekledi. Yeni biten Kartal Residance'ın ardından, LalePark Yaşam Evleri ve Beykonak Konyaaltı isimli iki projenin inşaatına başlandı...

beykonak Haberi

beykonak

EA İnşaat'ın hayata geçirdiği Beykonak projesi, Kavacık Otoğtepe'de yükseliyor. Proje; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2 dakikalık, Maslak- Levent bölgesine 5 dakikalık ve Bağdat Caddesi'ne 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Eylül'de temeli atılan projede konutların 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Beykonak Evleri yaklaşık 14 bin metrekarelik alan üzerinde yer alıyor. 


Beykonak Evleri'nde yer alan A ve B blokta 2 adet 5+1 bahçe dubleksi, 2 adet 4+1 çatı dubleksi, 4 adet 4+1 normal kat daire olmak üzere 8 adet bağımsız bölüm yer alıyor. C blokta ise yine 2 adet 5+1 bahçe dubleksi, 2 adet 4+1 çatı dubleksi ancak 4 adet 3+1 normal kat daire 2 adet 2+1 dubleks daire olmak üzere 10 adet bağımsız bölüm yer aldıyor. Projenin F bloğunda 2...