19 / 05 / 2024

beykoz 2b özel alan projesi

beykoz 2b özel alan projesi

İstanbul'da orman vasfını kaybetmiş arazilerin (2B) en fazla bulunduğu ilçe olan Beykoz'da Türkiye'nin ilk 'özel proje alanı' olarak belirlenen mahallelerin sayısı 9'dan 25'e çıkarıldı..

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Kalyon İnşaat Beykoz projesinin planları hazırlandı!

İstanbul Beykoz’da 2 milyon metrekarelik alanı kapsayan Kuzey Kirazlı ve Güney Kirazlı özel ormanlarına inşa edilecek olan 553 adet villanın planları hazırlandı.

Beykoz'un yeni meclis binası açıldı!

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Beykoz Alibahadır Mahallesi'nde tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından Alibahadır Mahallesi’nde 2B tapusunu almaya hak kazanan 13 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi Meclisi daha güzel bir ilçe için Temmuz ayı çalışmalarına başladı

Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faiz!

Mesa Orman projesi 219 butik daireden meydana geliyor. İstanbul Beykoz Çubuklu'da yer alan Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Beykoz Ayazma mevkiindeki 2B sorunu meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi Ayazma mevkiindeki yerleşim alanlarının 2/B kapsamı dışında tutulması ve tapu tahsis belgeleri iptal edilen vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı..

beykoz 2b özel alan projesi Haberi

beykoz 2b özel alan projesi

İstanbul'da orman vasfını kaybetmiş arazilerin (2B) en fazla bulunduğu ilçe olan Beykoz'da Türkiye'nin ilk 'özel proje alanı' olarak belirlenen mahallelerin sayısı 9'dan 25'e çıkarıldı. 


Bölgede yapıları bulunan vatandaşlara Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün incelemesi sonrasında 30 Mart'a kadar tapularını dağıtacaklarını belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Ortaya çıkan astronomik arazi fiyatları üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptığımız başvuru sonucunda özel proje alanı 15 mahalle ve 10 da köy olmak üzere toplamda 25'e çıkarıldı. 4 mahallenin imar planları onay için bakanlıkta bulunuyor. Bunlar onaylanınca bölgedeki imar planları düzenlenecek" dedi. 


İLK DEFA TOKİ ÇEKİLDİ 


Bu mahallelerdeki yeni yapılaşmanın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından daha önce TOKÎ yoluyla yapılmasına karar verildiğini belirten Çelikbilek, "Halkımız TOKÎ'den rahatsız oldu, bu kurumu istemedi. Biz kendimiz araya girerek, bize vermelerini...