29 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi kaç Beykozluyu tedavi ettirecek

Beykoz Belediyesi kaç Beykozluyu tedavi ettirecek

Beykoz Belediye Meclisi, Srebrenica'da hizmet binası yaptırılması ve uyuşturucu madde bağımlısı 20 Beykozlu vatandaşın tedavisinin üstlenilmesini kabul ederken, Riva Beylikmandra mevkii imar planını, İmar Komisyonu'na havale etti.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Beykoz Göztepe Mahallesi’nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Beykoz Belediyesi kaç Beykozluyu tedavi ettirecek Haberi

Beykoz Belediyesi kaç Beykozluyu tedavi ettirecek

Beykoz Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında yaptı. Meclis toplantısında kardeş şehir Srebrenica’ya yapılacak hizmet binası ile madde bağımlısı ilçe sakinlerinin tedavisi için bütçe ayrılmasına kadar pek çok konu görüşüldü. 


Açılış ve yoklamanın ardından başlayan Aralık ayı olağan toplantısında fazla çalışma ücreti hakkındaki Zabıta Müdürlüğünün teklifi ve  Belediye Meclisi 2015 Yılı Çalışma takvimi ile Meclis Başkanı ve Üyelerin Huzur Hakları hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi,  Sözleşmeli Personel Alımı hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi ile  Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan bir geçici işçi personelin 2015 yılı vize teklif cetveli hakkındaki  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifleri görüşüldü.


Meclis ayrıca, Yazı İşleri Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifini Hukuk Komisyonuna, Riva...