05 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi kiralık iş yeri

Beykoz Belediyesi kiralık iş yeri

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beykoz Baklacı Külliyesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi, Baklacı Külliyesi'nin temelini attı.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Beykoz Belediyesi Aralık ayı toplantıları başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Aralık ayı toplantısının ilk birleşimi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Beykoz Göksu Köprüsü'nde son durum!

Beykoz Belediyesi Göksu’da ulaşımı kolaylaştıracak, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracak, trafiği ve bölge halkını rahatlatacak modern Göksu köprüsü ve bağlantı yolları yapımına hızla devam ediyor.

Beykoz Belediyesi bu yıl yeni yatırımlar gerçekleştirecek!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısında 2016 projelerini konuştu. Belediye bu yıl yeni bir belediye binası, yeni bir kültür merkezi ve nikah sarayı yapacak.

Beykoz Belediyesi kiralık iş yeri Haberi

Beykoz Belediyesi kiralık iş yeri

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Geçici teminat bedelinin 234 bin TL olarak belirlendiği ihalesi 12 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR
İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığından: 

MADDE 1- Yukarıda özellikleri belirtilen Beykoz Belediyesi mülkiyetindeki taşınmazın Aylık Tahmini Kira Bedeli ve Geçici Teminat Bedeli belirtilen işyerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36.maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile 12 Kasım 2020 tarihinde Perşembe günü Saat:09.30’da Beykoz Belediyesi Encümen Salonu’nda 10 (on) yıllığına kiralanması işi ihalesi yapılacaktır.
İhaleye katılabilmek için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve aşağıda belirtilen niteliklere haiz olmak şarttır. 
MADDE 2- İhaleye Katılamayacaklar: 2886 sayılı Kanunun 6.maddesinde yazılı kimseler ile 83.maddede belirtilen şahıslar gerek...