04 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi ulaşım

Beykoz Belediyesi ulaşım

Beykoz Belediyesi, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın 580 bin TL’lik hibe desteğiyle olası İstanbul depremi ve afetlerde ilk müdahaleyi yapacak 37 kişilik acil arama kurtarma timi kuruyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İBB'den İstanbullulara ücretsiz ulaşım müjdesi! Toplu taşıma kullananlar dikkat! Kullanılan bakiye geri yüklenecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni kampanya ile indirimli ulaşım uygulamasından faydalanacak kesimlere bir yenisini ekledi. İstanbulkart kullananlar için geçerli olacak yeni kampanyanın detayları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

İETT Ulaşım Akademisi kuruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu UGETAM ile İETT arasında yapılan anlaşma uyarınca Ulaşım Akademisi kurulacak.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Beykoz Belediyesi ulaşım Haberi

Beykoz Belediyesi ulaşım

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından açılan “Afetlere Hazırlık Mali Destek Programı”na başvuruda bulunan Beykoz Belediyesi arama kurtarma timi kurmak üzere 580 bin TL hibe almaya hak kazandı. 

Bu hibeyle kurulacak olan “Beykoz Belediyesi Arama Kurtarma Birimi” ilçede tam donanımlı araç ve ekipmanlarıyla afetlerde ilk müdahaleyi yapacak, halka yönelik deprem bilinçlendirme faaliyetleri düzenleyecek. 

“Beykoz Belediyesi Arama Kurtarma Birimi”nin proje sözleşmesi İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yeşilköy’deki merkezinde Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tarafından imzalandı. 


8 Ay İçinde Hazır  

Deprem, yangın, sel baskını gibi doğal afetlerde ilçe sakinlerine ilk müdahaleyi yapacak olan “Beykoz Belediyesi Arama Kurtarma Birimi”nin 8 ay içinde araç, ekipman ve gönüllüleriyle müdahaleye hazır hale gelecek. 

Birimin kurulması için sağlanan destekle öncelikli olarak tam teşekküllü arama-kurtarma aracı ve gerekli ekipmanlar alınacak, arama kurtarma faaliyetlerinde görev yapmak...