05 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesinin 2015 bütçesi ne kadar

Beykoz Belediyesinin 2015 bütçesi ne kadar

Beykoz Belediyesi Meclisi 2015 Mali Yılı Bütçesi ve 2015 Mali Yılı Performans programını görüşmek üzere 24 Ekim 2014’te toplandı. 285 milyon olarak belirlenen 2015 yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı!

Beykoz Belediyesinin kentsel yenilemede örnek ve öncü olarak hazırladığı ilk projesi Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı. Projenin detayları düzenlenen istişare toplantısıyla ilçe sakinleriyle paylaşıldı.

Beykoz'da sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Beykoz Belediyesi’nin 2015 yılından beri ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı.

Beykoz Belediyesi faaliyet raporu onaylandı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen Beykoz Belediyesi Meclisi, 2015 Yılı İdare Faaliyet Raporu’nu görüşerek oy çokluğuyla kabul etti.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'a sosyal konutlar inşa edeceğiz!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısını Kavacık Limak Otel’de gerçekleştirdi. 2015 yılının kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri belirlendi.

Beykoz Belediyesi Meclisi Aralık ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Başkanı Yücel Çelikbilek’in yönetimde Aralık Ayı’nın ilk toplantısını yaptı. Meclis genel kurulunda öncelikli olarak 23.10.2015 ve 06.11.2015 tarihli tutanaklar oylandı.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nin değerlendirildiği toplantıda müdürlük teklifleri görüşülerek ilgili komisyonlara havalesi yapıldı.

Beykoz Belediyesi Meclisi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ekim ayının ilk toplantısını yaptı. Belediye Başkan Vekili Salim Öztürk’ün başkanlığında yapılan toplantıyla bütçe görüşmeleri de başladı. Bir sonraki meclis toplantısı 7 Ekim 2015 Çarşamba günü yapılacak.

Beykoz Belediyesi arsa ihalesi 2 Eylül'de yapılacak!

Beykoz Belediyesi arsa ihalesi 2 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 09.15'te Beykoz Belediye Başkanlığı binasındaki Encümen Odasında, Belediye Encümeni'nce 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36.maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacak

Erzincan'a 35 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Erzincan Belediyesinin 2015 yılı içerisinde yürüteceği çalışmaların ve projelerin toplu başlangıç töreni ve yatırım sezonunun açılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti. 2015 yılında yapılacak olan çalışmaların ve projelerin startı verildi.

Beykoz Acarkent Sitesi'nde icradan 6 milyon TL'ye dubleks villa!

Beykoz İcra Dairesi Beykoz Acarkent Sitesi'nde bulunan dubleks villayı 6 milyon TL'ye satışa çıkardı. 600 metrekare alana sahip villanın ihalesi 18 Mart 2015'te saat 15.00 ile 15.10 arasında yapılacak.

Beykoz Hisar Evleri cami tamamlama inşaat işi ihalesi 5 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Beykoz Hisar Evleri cami tamamlama inşaat işini 5 Mart 2015 tarihinde saat 11.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 75 günde tamamlanacak.

Beykoz’daki asansörler TSE kontrolünden geçecek!

Beykoz Belediyesi, ilçedeki tüm asansörlerin bakım ve güvenliği için Türk Standartları Enstitü (TSE) ile işbirliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol 13 Şubat 2015 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi.

Beykoz Belediyesinin 2015 bütçesi ne kadar Haberi

Beykoz Belediyesinin 2015 bütçesi ne kadar

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in genel kurulda belediye hizmetleri, bütçe ve yatırımları değerlendirdiği bütçe görüşmelerinde, belediye başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleri de hazır bulundu.   


İlk olarak, gündemde olmayan müdürlük teklifi olan “Tunceli İlinin Pertek Belediyesi ile kardeş Şehir İlişkilerinin kurulması hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü teklifi”nin gündeme alınması kabul edildi.


Ardından 5393 Sayılı Belediye kanununun 41. Maddesi gereğince hazırlanan, müdürlük performans hedefleri ve maliyetleri içeren program görüşüldü. Bütçe’den sorumlu Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, idari performans programına değinerek, performans odaklı bütçeleme tekniği şeklinde standart plan sunumunu yaptı. Öztürk, 2015-2019 Yılı Stratejik Planı, 2015 Yılı İdare Performans Programı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu raporu hakkında meclise genel bilgiler verdi.   


Performans programının aktarılmasının ardından meclis başkanlığı tarafından meclis üyelerine söz verilerek,...